Готов встать в ряды любителей.Актуальное наличие на данный момент - сорт Gorilla Girl (Очень мощная гидропоника, без семян, пролечка/просушка - идеал. Вся инфа на витрине. Трип-репорт уже один есть по ней, так же интересная сетка цен. Скоро будет анонс новых сортов, с пробами, так же будут пробы на Канна-масло. По Gorilla Girl - Выдам ещё один пробник, выберу кому - отпишусь в Л/С.
Переглянути вкладення 92481
Фото из репорта, от конфуция
![]()
Alexliproll
labrc.name
У тебя нет репутации, чтоб верить.Одна плотна банка ,я труп який 10 хв щукає сіні. Ти лучший бро ! Якість гідри просто непередаваєма ,Стелс 110 зі ста. Дякую про за якісний стафчик
Ок _У тебя нет репутации, чтоб верить.
Бро, накидал трип-репорт по твоему индору, который меня приятно удивил)Актуальное наличие на данный момент - сорт Gorilla Girl (Очень мощная гидропоника, без семян, пролечка/просушка - идеал. Вся инфа на витрине. Трип-репорт уже один есть по ней, так же интересная сетка цен. Скоро будет анонс новых сортов, с пробами, так же будут пробы на Канна-масло. По Gorilla Girl - Выдам ещё один пробник, выберу кому - отпишусь в Л/С.
Переглянути вкладення 92481
Фото из репорта, от конфуция
![]()
Alexliproll
labrc.name
Відправимо вам 5гр. Напишіть в Л/С.Не погано булоб щоб селлер відпускав по 5 г , бо багато в кого сіно під ледами гровлене ,і 10 г безпонту брати,а про тестери брешуть майже завжди бо проб не дадуть ))Просив селлера відправте 5 г на пробу , тільки 10 (
Дякую за відгук, заходьте ще)Одна плотна банка ,я труп який 10 хв щукає сіні. Ти лучший бро ! Якість гідри просто непередаваєма ,Стелс 110 зі ста. Дякую про за якісний стафчик
Будуть трохи пізніше, но нові сорти, покличу вас.Вітаю, плануються ще проби? Як врулитися при можливості!?
І мене покличте будь-ласка на пробуБудуть трохи пізніше, но нові сорти, покличу вас.
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.