🦁_ Роздача проб. Отправки от 10гр. Индор шишки (гидра, земля) и Канна-масло от производителя. Мини и средний опт.

Ответственных тестеров вам!

дубас топ!

Актуальное наличие на данный момент - сорт Gorilla Girl (Очень мощная гидропоника, без семян, пролечка/просушка - идеал. Вся инфа на витрине. Трип-репорт уже один есть по ней, так же интересная сетка цен. Скоро будет анонс новых сортов, с пробами, так же будут пробы на Канна-масло. По Gorilla Girl - Выдам ещё один пробник, выберу кому - отпишусь в Л/С.
Переглянути вкладення 92481
Фото из репорта, от конфуция
Готов встать в ряды любителей.

Одна плотна банка ,я труп який 10 хв щукає сіні. Ти лучший бро ! Якість гідри просто непередаваєма ,Стелс 110 зі ста. Дякую про за якісний стафчик

Вкладення

• IMG_1619.jpeg
    IMG_1619.jpeg
    1.3 MБ · Перегляди: 40
  • IMG_1621.jpeg
    IMG_1621.jpeg
    1.4 MБ · Перегляди: 41
Досі вбитий аж повійка по трохи сіпається індіка тут точно домін ,я сильнішої травички ще не хапав .дякую ще раз бро

Зараз таке відчуття шо то 90 відсотків індіка

Актуальное наличие на данный момент - сорт Gorilla Girl (Очень мощная гидропоника, без семян, пролечка/просушка - идеал. Вся инфа на витрине. Трип-репорт уже один есть по ней, так же интересная сетка цен. Скоро будет анонс новых сортов, с пробами, так же будут пробы на Канна-масло. По Gorilla Girl - Выдам ещё один пробник, выберу кому - отпишусь в Л/С.
Переглянути вкладення 92481
Фото из репорта, от конфуция
Бро, накидал трип-репорт по твоему индору, который меня приятно удивил)

Увидел у тебя новую гидру, был бы рад попробовать под оперативный репорт.

І тепер 2 банкі платних зарядив і став термінатором мертвим

Не погано булоб щоб селлер відпускав по 5 г , бо багато в кого сіно під ледами гровлене ,і 10 г безпонту брати,а про тестери брешуть майже завжди бо проб не дадуть ))Просив селлера відправте 5 г на пробу , тільки 10 (

Не погано булоб щоб селлер відпускав по 5 г , бо багато в кого сіно під ледами гровлене ,і 10 г безпонту брати,а про тестери брешуть майже завжди бо проб не дадуть ))Просив селлера відправте 5 г на пробу , тільки 10 (
Відправимо вам 5гр. Напишіть в Л/С.
Повідомлення об'єднано автоматично:

Одна плотна банка ,я труп який 10 хв щукає сіні. Ти лучший бро ! Якість гідри просто непередаваєма ,Стелс 110 зі ста. Дякую про за якісний стафчик
Дякую за відгук, заходьте ще)

Лучшая травка что я курил за 17 лет своей растаманской жизни. Абсолютный разьеб. Шедевр. Total. Fatality.

Дякую за пробу.

В загальному, дуже достойні шш , відчуваєця як по мені сканкова генетика запах схочий на щось середнє між og kush або біг девіл ,
Дим мягкий , запах прям дуже міцний , дві банки по 100 мг мені з головою,але і курю я років 20 вже ,протяга 5 днів ,спочатку сативний ефект далі переважає індичний ефект час дії 2 години ..
В загальному залишився задоволеним, якість і стелс на висоті))

Шото дохуя дорого, не? В Киеве кладом проб не осталось? Кажется мне, что я не ошибаюсь

Назад
Зверху Знизу