Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
Жалобы на тестеров, которые не отписывают трип репорты
Как по мне это было понятно еще с его древних поступков и отговорок аля "он первый обозвал". Мужику почти 30, а уровень общения как у подростка до пубертата
Как по мне это было понятно еще с его древних поступков и отговорок аля "он первый обозвал". Мужику почти 30, а уровень общения как у подростка до пубертата
Обещают выдать пробы, когда разберутся с теми кто не отписал ещё Трип репорты. Иза должников этих заноза уже почти неделю жду подтверждение на выдачу пробы
Приветствую! Первого тестера я отправил в перманентный бан 2 месяца назад за спам в лс фейковыми контактами селлеров, все остальные завтра получат заслуженные статусы
Та я взагалі не присвоюю шизам рамки відповідності.
Наприклад, у нас в місті був тіп з жовтою карточкою, то він спеціально дрочив у всіх на виду. Це не означає, що це властиво всім шизам, або може нормально сприйматись хоч кимось.
Але в окремих випадках це трапляється у шизів. І вимагати у них відповідності нормам психічно здорових людей, це як вимагати у грантоїдських ЗМІ не пиздіти. Вам можуть пообіцяти, що вас почують, але не факт що підуть вам назустріч