MadMax1252
Посвященный
Бачиш буває і таке,правила одні для всіхТільки чомусь ти автор доносуще й за гроші.
Повідомлення об'єднано автоматично:
Группа металика уже неделю не можете выехать из магнитогорска
Бачиш буває і таке,правила одні для всіхТільки чомусь ти автор доносуще й за гроші.
Ось це і страшно,жити та захищати країну ментів та стукачівБачиш буває і таке,правила одні для всіх
А де захищаешь зараз?Ось це і страшно,жити та захищати країну ментів та стукачів
Прикинь,А де захищаешь зараз?
А особливо ментів підараси опорів в жопу виїбо них кольорів сука її банат них костелів сука прикол воднихтербудів блять без болотних охрів і цеОсь це і страшно,жити та захищати країну ментів та стукачів
Торецький напрямокА де захищаешь зараз?
КрасавчикПрикинь,
Не позаздришТорецький напрямок
Тобі такожКрасавчик
Не позаздриш
Аби включив голову може і зрозумів би чому опіати тут забороненіТобі також
Це мають робити адміни та модератори,а не схиляти сектантів до доносів за гроші. Інша справа зафарбувати графіті(,оплата за працю та фарбу),от сам і включай головуАби включив голову може і зрозумів би чому опіати тут заборонені
Правила є правилаГарн
Це мають робити адміни та модератори,а не схиляти сектантів до доносів за гроші. Інша справа зафарбувати графіті(,оплата за працю та фарбу),от сам і включай голову
СпасибоПодобное на ресурсе недопустимо. Будем снимать магазин с площадки после общения с продавцом. Тут уведомлю о результате.
Розмову закінчено.Правила є правила
Спасибо
Хто тобі це сказав, що це ми маємо робити? Це така твоя власна думка? Тепер ще раз перечитай що ти написав, а тепер ввімкни уяву. Я маю слідкувати за кожним магазином на кожному форумі, слідкувати за кожним каналом, кожним чатом та кожним ботом продавця що він там продає на ничку? І так з х120 магазинами? Ти хочеш щоб я головою тютю чи в чому твоя проблема? Ти херню базариш, тому я залучаю допомогу сектантів, яким вдячний за це. Продавец знає ці правила і їх порушує, що означає лише одне = що йому пох. Ми виправимо цей момент.Гарн
Це мають робити адміни та модератори,а не схиляти сектантів до доносів за гроші. Інша справа зафарбувати графіті(,оплата за працю та фарбу),от сам і включай голову
Складається така думка що він його захищає ,та ще намагається принизити мої дії тим що я написав цеХто тобі це сказав, що це ми маємо робити? Це така твоя власна думка? Тепер ще раз перечитай що ти написав, а тепер ввімкни уяву. Я маю слідкувати за кожним магазином на кожному форумі, слідкувати за кожним каналом, кожним чатом та кожним ботом продавця що він там продає на ничку? І так з х120 магазинами? Ти хочеш щоб я головою тютю чи в чому твоя проблема? Ти херню базариш, тому я залучаю допомогу сектантів, яким вдячний за це. Продавец знає ці правила і їх порушує, що означає лише одне = що йому пох. Ми виправимо цей момент.
Ні, йому просто не подобаєтся коли стук-стук, але це стук заради загального блага, нічого саме в таких стуках не бачу, бо ми фізично це не відслідкуємо, а гроші - лише як подяка. Я впевнений що сектанти і без грошей би зливали таких порушників, а так ще й отримаючи бонус - тож що в цьому поганого?Складається така думка що він його захищає ,та ще намагається принизити мої дії тим що я написав це