Жалоба на paxan.vip в продаже тяжёлых наркотиков!

Ось це і страшно,жити та захищати країну ментів та стукачів
А особливо ментів підараси опорів в жопу виїбо них кольорів сука її банат них костелів сука прикол воднихтербудів блять без болотних охрів і це
Повідомлення об'єднано автоматично:

Це голосовим цим вводжу тіпа приколи

Подобное на ресурсе недопустимо. Будем снимать магазин с площадки после общения с продавцом. Тут уведомлю о результате.

Гарн
Аби включив голову може і зрозумів би чому опіати тут заборонені
Це мають робити адміни та модератори,а не схиляти сектантів до доносів за гроші. Інша справа зафарбувати графіті(,оплата за працю та фарбу),от сам і включай голову

Гарн

Це мають робити адміни та модератори,а не схиляти сектантів до доносів за гроші. Інша справа зафарбувати графіті(,оплата за працю та фарбу),от сам і включай голову
Правила є правила

Подобное на ресурсе недопустимо. Будем снимать магазин с площадки после общения с продавцом. Тут уведомлю о результате.
Спасибо

Не понимают если начнут от метала умирать поголовно то я вам скажу что будет,площадку прикроют, а это никому не нужно !

Гарн

Хто тобі це сказав, що це ми маємо робити? Це така твоя власна думка? Тепер ще раз перечитай що ти написав, а тепер ввімкни уяву. Я маю слідкувати за кожним магазином на кожному форумі, слідкувати за кожним каналом, кожним чатом та кожним ботом продавця що він там продає на ничку? І так з х120 магазинами? Ти хочеш щоб я головою тютю чи в чому твоя проблема? Ти херню базариш, тому я залучаю допомогу сектантів, яким вдячний за це. Продавец знає ці правила і їх порушує, що означає лише одне = що йому пох. Ми виправимо цей момент.

Хто тобі це сказав, що це ми маємо робити? Це така твоя власна думка? Тепер ще раз перечитай що ти написав, а тепер ввімкни уяву. Я маю слідкувати за кожним магазином на кожному форумі, слідкувати за кожним каналом, кожним чатом та кожним ботом продавця що він там продає на ничку? І так з х120 магазинами? Ти хочеш щоб я головою тютю чи в чому твоя проблема? Ти херню базариш, тому я залучаю допомогу сектантів, яким вдячний за це. Продавец знає ці правила і їх порушує, що означає лише одне = що йому пох. Ми виправимо цей момент.
Складається така думка що він його захищає ,та ще намагається принизити мої дії тим що я написав це

Складається така думка що він його захищає ,та ще намагається принизити мої дії тим що я написав це
Ні, йому просто не подобаєтся коли стук-стук, але це стук заради загального блага, нічого саме в таких стуках не бачу, бо ми фізично це не відслідкуємо, а гроші - лише як подяка. Я впевнений що сектанти і без грошей би зливали таких порушників, а так ще й отримаючи бонус - тож що в цьому поганого?

Ні, йому просто не подобаєтся коли стук-стук, але це стук заради загального блага, нічого саме в таких стуках не бачу, бо ми фізично це не відслідкуємо, а гроші - лише як подяка. Я впевнений що сектанти і без грошей би зливали таких порушників, а так ще й отримаючи бонус - тож що в цьому поганого?
Я особисто нічого поганого не бачу у своїх діях,тим паче все для общого блага

Може то вони випадково написали метадон замість Мефедрон. Тут без контрольної закупки не розібратися
Ні бро меф також є в них

Вкладення

• Screenshot_2025-02-02-05-27-36-196_com.tgconnect.android.jpg
    Screenshot_2025-02-02-05-27-36-196_com.tgconnect.android.jpg
    703.6 КБ · Перегляди: 9
Так ,це моя особиста думка,яку я маю право висловити,не зважаючи на те ,подобається вона вам чи ні . На мій погляд в цій ситуації винагорода зайва,бо це вигл,дає як донос за гроші,якщо є ідейні борці за чистоту на форумі,вони і без грошей повідомлять про порушення правил, на відміну від зафарбованого графіті(де людина робить роботу ,зафарбовує фасад,,чи віддирає стікера з місця де їм не місце,)

Так,я принижую твої дії які виглядають як донос із корисних мотивів,якби подібні діїї ти вчинив відмовившись від "винагороди,"я був би цілком на твоєму боці,бо це виглядало б як інформування власника ресурсу небайдужим сектантом

Назад
Зверху Знизу