cultura

Гуру
Повідомлення
6 051
Репутація
8 846
Вподобайки
11 289
Бали
3 340
ПРОДАВЕЦЬ: Tip Top
Support's: Darkseid pinksyndicate
Гілка шопу:
https://labrc.name/forums/tip-top-s...prodazh-24-7-a-pvp-amfetamin-mef-xtc-shsh.45/
ТЕСТЕР: 33/93/178.
РЕЧОВИНА: XTC "UPS".
ДОСВІД: Присутній, востаннє коштував екстезі давноватенько.
КРОСТОЛЕР: За кілька годинок до тесту два слабоалкогольні напої "Kingsbridge" - один рожевенький, інший, можна сказати, класичний - сірий.
ДОЗУВАННЯ:
1 шт + через дві з половиною години ще 1 шт.
ОРГАНОЛЕПТИКА: Доволі пружна табла, з принтом на одній зі сторін - "DS", на іншій - "UPS". Відтиск принту на таблетці екстезі здався доволі якісним. Будь-які різкі, відчутні чи характерні для наркотичних речовин запахи, при спробі, обнюхати поверхнево тестовий зразок не вловлювались. Першою була згамана таблетка - синього кольору, 2-ою - жовта. Вага проби - 3 одиниці.
ФОТО:
20250114-233444.jpg

ТРІП:
00:00
Пригамав таблєточьку, вмостився зручно в "ліжечку" весь такий в передчутті і очікуванні перших і взагалі ефектів від вживання речовини з вмістом mdma. Цього разу вирішив просто, без музички, потріпувати, більше - на одинці, з самим типу собою.
00:25 З'явились перші прояви дії речовини. Конкретно - в сприйнятті очима світла + перший доволі таки відчутний поклик відкинути ригачку.
00:45 Хвилею вверх по діаграмі ефекти почали куди помітніше і відчутніше набирати обертів, у вигляді - приємнимних і в той же час в міру стимулюючих ноток, при цьому, з легкою мазаниною в очах. Тіло, зсередини стало ніби осередком палаючого тепла, в цей же, приблизно, час, ввлчутно почали пітніти долоні + з'явилось легке хвилювання, як це часто в мене буває.
01:15 Політ нормальний, все таке класненьке і афігененьке. Не як в перший раз, але пайдьот. Як виявилось, провести тріпчик залипаючи то в себе, то в телефон, то просто в вікно, рандомно вбиваючи в гугл ті чи інші запити, що вистрелювали в моїй голові в той момент - не така вже і погана ідея.
01:50 Всі відчуття магії, в полоні якої ніби ще ось-ось, буквально кілька хвилин тому, перебувала моя свідомість - почали помітно згасати. З'явилось, не вперше, за цей вечір - бажання помедитувати, яке, цього разу, я вирішив не ігнорувати.
02:15 На жаль, ні хороший стояк, ні навіть медетативні практики з сайту порнхаб не допомогли мені досягти бажаного результату в моєму бажанні пізнати дзен тієї ночі. Тож непогано так спітнівши я вирішив закинути цю справу, десь тоді вперше і подумав, а чи не буде краще закинутись ще однією таблою?!)
02:30 Закинув ще одну, але це зовсім і взагалі інша історія.)

ВИСНОВКИ:
Чи то я втомився, чи то "наївся"?! Чи то можливо, що не ригнув чи не какнув, коли напирало, але очікування від табли були більшими.
ПРОБА: 8/10.
ЗВ'ЯЗОК: Все по мінімуму, чітко - 10/10.
МІСЦЕ СКАРБУ:
Для "швидкого зйому" - ідеальне, пошук самої, безпосередньої точки, як і процес знайому труднощів не викликали - 10/10.
СЕРВІС ДОСТАВКИ
СКАРБУ НА РАЙОН: Очікування, чесно кажучи, були набагато більшими. Як мінімум, я чекав, якихось уточнень стосовного того де б мені хотілось отримати бажаний скарб, по-факту ж, в лс форуму просто прилетіла записка з посиланням на фото з координатами. Формально - це можна назвати доставкою на район, але хотілося б щоб це була доставка безпосередньо на мікрорайон, тим паче, що клади від шопу знаходились мною і в 500 метрах від місця мого проживання. Конкретно ж цей "похід", туди і назад, зайняв більше двох годин ніжками - 5/10.

Мощь. Хоча за сотню тріпів жодного разу не нудило під мдма

Мощь. Хоча за сотню тріпів жодного разу не нудило під мдма
Я хз. Рази 4 за перші 1:15 тріпу хотілось.
Хорош чел
Повідомлення об'єднано автоматично:

Все честно написал
Та написав як написав

таблочка поприсутствовала в твоем трипе а вообще завязывай гавноешки жрать

КРОСТОЛЕР: За кілька годинок до тесту два слабоалкогольні напої "Kingsbridge" - один рожевенький, інший, можна сказати, класичний - сірий.
ДОЗУВАННЯ:
1 шт + через дві з половиною години ще 1 шт.
Наконец то кто то на моем языке разговаривает

Фиолетовый охуенный
А вообще сколько мг заявлено в таблетке? У тебя либо перманентный Толик уже,либо таблы хуйня,либо я хз как ещка может переть так мало) да и вообще если честно Трип не оч понравился

Фиолетовый охуенный
А вообще сколько мг заявлено в таблетке? У тебя либо перманентный Толик уже,либо таблы хуйня,либо я хз как ещка может переть так мало) да и вообще если честно Трип не оч понравился
300 мг, но там стока німа, як на мене.
Анатолий тоже может гдєта закрался.
Прасті што майо пісьмо тєбє нє угаділа.

Бро ну написав як є.
Треба було мабуть їбашить за раз одразу 2.
:troll-(139):

cultura , так доставка горячих и есть по адресу, в радиусе километра от указанной клиентом метки. Ты просто в самой теме ещё написал где тебе )

cultura , так доставка горячих и есть по адресу, в радиусе километра от указанной клиентом метки. Ты просто в самой теме ещё написал где тебе )
Ну тіпа.. бля, я писав шо в тій стороні шо паликарп і реджойс і думав стосовно і сам уточнити, але паскоку моє клянчєння чутка дмєту не увінчалось отвєтом да і учітивая ажиотаж і кількість проб вцілому вирішив типу не зайобувать

Не пробовал нынешние таблетки, но дозировки ядерные.

Назад
Зверху Знизу