❤️ WOLF420.me ❤️ Всі ваші відгуки, тріпи, побажання.

На рахунок "скурвився" я би посперичався.
Просто для прикладу:
Замовив декілька тижнів тому вейп с концентратом 2г., пристрій був з браком. Після двох повідомлень оператору - видали новий.
(беру тут не перший рік і проблем жодного разу не було)

А я хочу ...чтобы лето некончалось ....чтоб посылка мне примчалась.....

Таких беспонтовых шишек я давно не курил .
Вчера за вечер грамм скурил и не на курился, а утром дал 4 банка и двинул на работу , и даже сушняка не нагнало.
400+ грн за грамм , а торгуете реальным бутором. Ему цена 150 грн

Благо опт не взял , а сугубо 2г на пробу .
К вашему внимая Killer Cush волка
EC206678-9E05-433B-A94F-781A40E7E02C.jpeg

Вчера за вечер грамм скурил и не на курился, а утром дал 4 банка и двинул на работу , и даже сушняка не нагнало.

Переглянути вкладення 63979
Да брал тоже таксу, критикал красивый по виду фиолет, но по факту автоцветное говно с семенами сухое полностью

На кладах он еще уебищнее и зеленый уже а не фиолет и больше семок

Да брал тоже таксу, критикал красивый по виду фиолет, но по факту автоцветное говно с семенами сухое полностью

На кладах он еще уебищнее и зеленый уже а не фиолет и больше семок
Привет, действительно в твоих словах есть доля правды. Отключения дали о себе знать и с сортом критикал недосмотрели, приносим извинения что неугодили. От себя добавлю что на витрине его более не наблюдается, а для пострадавших мы всегда готовы разделить потери, отпишите мне в телеграм и решим ваш вопрос .
По наличию есть HQ сорта в ассортименте.

• Вподобайка
Реакції: Demitond

Demitond

Балів: 5
    напишу, Спасибо за информацию

И тебя жду в ЛС, @ayzer44

Як можете бачити по скріншотах, ТТН досі немає. Оператор запевняє, що всі інші посилки вони відправили, а тільки мою вирішили не відправляти поки.
Дякую, мені стало спокійніше від того, що інші люди отримали свою траву, а я як дох усю відпустку сиджу без шишок.
Насправді, дуже неприємно, буду пробувати ввечері писати арбітраж, мені це навряд якось допоможе, але може врятує ще когось від викидання коштів на вітер. Бо оператор сьогодні ПРОСТО МОВЧИТЬ ВЕСЬ ДЕНЬ
Извините что невложились и оставили вас без шиш в новом году. В чате с оператором оставим для вас бонус на следующий заказ.
Почта до 3х дней отправляется, такси 4 часа с момента оплаты - день в день.

Сектанту Planowik была закрыта возможность отвечать в разделе продавца в связи с тем что ни одной покупки не было произведено. Возможость отвечать в разделе продавца появится после приобретения у продавца и доказательства факта покупки.

eb52cbd0-592c-41ef-88c0-52057d114e16.jpeg
b1f427c7-e7f6-4769-bd55-f35f20a54613.jpeg

Получил компенсацию в виде шишек тропикана и действительно рад эффекту, хороший гибридик, сила топ, воодушевляющий такой, спасибо магазину что вошли в понимание. Сервис доставки очень хороший, я всему рад,рекомендую!
Вкус и запах фруктово-свежий тоже вышка!

Останнє редагування:
Якось замовив мусорською поштою тут.
Варто уточнити, що довелось замовляти в два рази більше, ніж хотів, адже поштою тут ліміт інших.
Ну зібрав кошти і замовив, бо був не в Києві.
Посилка відправлялась дуже довго, відпустка закінчувалась. Писав оператору, той заспокоював словами «всі інші посилки відправили, одну твою не відправили» (буду відвертим, мене ці слова не заспокоїли. Адже від того, що хтось інший курить вже давно свою траву мені ефекту ніякого, погодьтесь)
Загалом, довелось писати і сюди (вже прибрав) і писав адміну.
Нарешті, через 6 днів після оплати я отримав ТТН посилки, по якій створено накладну. Благо, наступного дня її таки відправили, після оплати — через тиждень.
Адмін попросив почистити тут повідомлення, щоб не спамити і пообіцяв бонус на наступне замовлення. За що дякую! ☺️
Але довелось робити переадресацію, бо я вже покинув населений пункт призначення, що затримало її в дорозі і додало днів очікування в загальному рахунку.
❗️Що до упаковки: Вакуум відсутній як явище!!! Тобто, дуже сильно явна і досить таки хороша гідропоніка з чудовим та яскравим запахом лежала в двох зіплоках, які зверху замотані скотчем. Не знаю, це мені такий "привіт від курʼєра" був чи що, але на копів я не нарвався (хоча пошта мусорська). Смерділа посилка ще до її відкриття, по вулиці я йшов, а за мною шлєйф, який мою шапку для перехожих фарбував у растаманську і в очах людей я бачив відзеркалення своє, в якому можна було розгледіти дреди (перепрошую за метафори). Могли хоча би стретч плівку взяти, але ні - тільки скотч. Тут мінус конкретний магазину, таку упаковку я засуджую і бажаю пошвидше йти на поправку!
👍 До шишок питань немає. Окрім того, що я не знаю, які там сорти, і який з них дорожче, який дешевше, претензій немає. Гідропоніка хороша, якісна дуже, таку останній раз курив лише до 22-го. Це прям те, за що варто платити такі чималі гроші, я згоден повністю, насправді. За це дякую!

Ну і дякую, що посилку отримав, все-таки.
Чи буду тут замовляти ще? На таксі, мабуть, замовлю разок, якщо обіцяють виправити упаковку.

P. S. Двійко раз брав на таксі, там все якось більш налагоджено було.

P. P. S. Магазин вийшов на звʼязок, пообіцяли компенсацію за ризики і сказали, що з упаковкою все виправили, тепер все нормально. Впевнений, що кажуть правду, бо магазин тут на ресурсі вже дуже і дуже давно

Останнє редагування:
Как всегда — лучшие!! Топ-1 индор на рынке

Столкнулся с новыми сортами в данном магазине и был приятно удивлен.

Новые шишки значительно ярче прошлого Киллера

Благодарю за ровный сервис
IMG_5183.jpeg

• Love
Реакції: TEYA
Назад
Зверху Знизу