Якось замовив мусорською поштою тут.
Варто уточнити, що довелось замовляти в два рази більше, ніж хотів, адже поштою тут ліміт інших.
Ну зібрав кошти і замовив, бо був не в Києві.
Посилка відправлялась дуже довго, відпустка закінчувалась. Писав оператору, той заспокоював словами «всі інші посилки відправили, одну твою не відправили» (буду відвертим, мене ці слова не заспокоїли. Адже від того, що хтось інший курить вже давно свою траву мені ефекту ніякого, погодьтесь)
Загалом, довелось писати і сюди (вже прибрав) і писав адміну.
Нарешті, через 6 днів після оплати я отримав ТТН посилки, по якій створено накладну. Благо, наступного дня її таки відправили, після оплати — через тиждень.
Адмін попросив почистити тут повідомлення, щоб не спамити і пообіцяв бонус на наступне замовлення. За що дякую!
Але довелось робити переадресацію, бо я вже покинув населений пункт призначення, що затримало її в дорозі і додало днів очікування в загальному рахунку.
️Що до упаковки: Вакуум відсутній як явище!!! Тобто, дуже сильно явна і досить таки хороша гідропоніка з чудовим та яскравим запахом лежала в двох зіплоках, які зверху замотані скотчем. Не знаю, це мені такий "привіт від курʼєра" був чи що, але на копів я не нарвався (хоча пошта мусорська). Смерділа посилка ще до її відкриття, по вулиці я йшов, а за мною шлєйф, який мою шапку для перехожих фарбував у растаманську і в очах людей я бачив відзеркалення своє, в якому можна було розгледіти дреди (перепрошую за метафори). Могли хоча би стретч плівку взяти, але ні - тільки скотч. Тут мінус конкретний магазину, таку упаковку я засуджую і бажаю пошвидше йти на поправку!
До шишок питань немає. Окрім того, що я не знаю, які там сорти, і який з них дорожче, який дешевше, претензій немає. Гідропоніка хороша, якісна дуже, таку останній раз курив лише до 22-го. Це прям те, за що варто платити такі чималі гроші, я згоден повністю, насправді. За це дякую!
Ну і дякую, що посилку отримав, все-таки.
Чи буду тут замовляти ще? На таксі, мабуть, замовлю разок, якщо обіцяють виправити упаковку.
P. S. Двійко раз брав на таксі, там все якось більш налагоджено було.
P. P. S. Магазин вийшов на звʼязок, пообіцяли компенсацію за ризики і сказали, що з упаковкою все виправили, тепер все нормально. Впевнений, що кажуть правду, бо магазин тут на ресурсі вже дуже і дуже давно