⌬ Wellcome on the block ⌬ Умови замовлення ⌬ Асортимент та прайс ⌬

Вже замовив та затестив. І так якість безсумнівно гідна похвали, ефект аналогічний тому 4MMC що пробував літом. Просто інтернет просякнутий ідеєю що мєф це щось таке до чого психологічна залежність розвивається з першого досвіду і тому в мене зародилось уявлення що там скажена ейфорія. Але на практиці між МДМА і ним велика прірва... загалом непогана речовина з поганою репутацією, але не більше.
Меф найбільш адиктивна речовина яку я пробував. І мдма не дає такого ефекту як якісний меф. + Мдма багато не заюзаєш, починаєш перегріватися і ста' погано. А на мефі можна такий марафон зробити що почнеться непомітно псіхоз і шиза)

Кетамин в прайсе это "сахар"?

Chris Partlow

Балів: 20
    Кетамін в іголках
как сейчас с качеством дмета?

Привет! Как мет здесь ? Брал кто то последнее время?

Второй заказ, и снова топ. опять брал кет и грибы паралельно в еще одном шопе, и тут как всегда топ качество. грибы в меру сухие, без плесени, пахнут хорошо, тестил под уф и елрихом. кет тестил манделином, вроде ок, не знаю как проверить на качество, но так как марки и грибы топ - думаю кет тоже хороший.
(со стелса проорал, топ)
imgonline-com-ua-dexifw1N6loNOkEIV.jpg

шишки конечно в цене выросли ниче не скажешь))
а так брал еще зимой все норм было

шишки конечно в цене выросли ниче не скажешь))
а так брал еще зимой все норм было
Смотря что за шишки, немного в афиге, как у одних ребят теплица стоит 7.6$, а у других фотики 8$.

Мет на эфедрине?

Подскажите - телега @marlo_block актуальна?

Сотрудничаем с марло уже не один год, по партнерской программе, практически всегда без ньюансов, работают как часы :)

Как заказать

Хочу також залишити відгук про постачальника, з яким маю справу вже понад 3 роки.

За цей час не виникло жодної проблеми. Завжди все чітко, швидко та якісно.
Замовлення виконуються в день звернення, що дуже зручно.
І не важливо чи це замовлення на $50 чи на $5000.
Оператор завжди на зв’язку — ввічливий, професійний, допомагає порадою і справді розбирається у всіх деталях своєї роботи.

Окремо хочу сказати про якість — вона стабільно відмінна. Marlo не ігнорує фідбек, а навпаки — прислухається та вдосконалює сервіс.

Доставка завжди на рівні: все приходить акуратно запаковано, зручно отримувати, практично ніколи нічого не переплутано. А навіть якщо і виникає проблема - її просто оперативно вирішують.

Пробував інших — в порівняння навіть не йде.

Тут — повна довіра. Купую тільки тут.
Якщо шукаєте стабільного партнера, з яким буде спокійно — вам точно сюди.

Покупаю у этого продавца с 2020 года — периодически возвращаюсь, и всегда всё на высоте! Отличное качество, быстрая отправка и приятное общение. Ни разу не подвели. Рекомендую на 100%!

Марло один з найкращих магазинів реально з 2020-го року.
Надійність, сервіс та хороша ціна
Інколи ціна може здаватись неприємною, але ви завжди знаєте за що платите
Безпека, сервіс, якість!
Дякую!

Контакти:
Telegram:
Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!
[ вимагайте підтвердження на форумі, щоб не потрапити на фейка ]

Element: @marlo_stanfield:matrix.org

Jabber OTR (основний): [email protected]
Jabber OTR (додатковий): [email protected]
Jabber OMEMO: [email protected]

Помічник: Chris Partlow - НЕ ПРИЙМАЄ ЗАМОВЛЕННЯ

full

full

full

full

full

full

full

full

full

full

full

full

full

full

full

Hash
full

full

Канабіс
full

LSD
full

Псилоцибінові гриби
full

Відгуки та тріп репорти
Привіт. Отримав чергову відправку. Все на вищому рівні. Щиро дякую.

Назад
Зверху Знизу