⌬ Wellcome on the block ⌬ Умови замовлення ⌬ Асортимент та прайс ⌬

Телеграм, який вказаний в шапці, актуальний?

Скільки мкг в одній марці LSD?

Кто пробовал новые шш-отпишите как вам)
Должен быть какой-то индор чи фотоцвет толковый

Привет. Знаю этот шоп с самого основания. Очередной заказ выполнен на 10 из 10. Советую однозначно)

Кто пробовал новые шш-отпишите как вам)
Должен быть какой-то индор чи фотоцвет толковый
брал несколько раз оба сорта по эфекту +- одинаковы, трава сильная, семок нет, маслянистая на столько что забивает сетку на бонге за 2 колпака, но цнна конечно пиздец

Все клас, швидко приїхало, то шо замовив - то і прийшло, як має бути, рекомендую ✨✨✨

Как дописаться к админу

Чому саме Марло? Відповідь на це питання я отримала ще п'ять років тому, у 2020му. За цей час багато чого змінилося, світ майже з'їхав з розуму, а цей продавець, як і раніше, тримає планку. Моя повага і вдячність за приємне спілкування, вчасно доставлений якісний товар і безпеку!

Останнє редагування:
Отличный магазин, заказываю уже больше 5 лет разные товары и всегда все на высшем уровне, качество супер, так что всем рекомендую!:love::loveyou:

Кто то подскажет работают ли они в воскресенье?

Chris Partlow

Балів: 30
    Добрий день. Неділя - вихідний
Всем доброго времени суток!
Сорян,что так долго не отписывал! Увлёкся коксом!
Всё-получили,всё-чётко! Спасибо Всем за проделанную работу!
Качество-огонь!
Всем мирного неба над головой, а Марло только процветания!

• Вподобайка
Реакції: Chris Partlow

Chris Partlow

Балів: 30
    Дякуємо за відгук. Як завжди раді співпрацювати 🤝
Взяв 10 марок, пакування не погане, але як що коробочку відкриють - знайдуть, але наврядчи будуть привід відкривати. Пробували з друзями без толлера і не ушатаним ЦНС від речовин, ефект плавний, я думаю дуже чисті марки. Візуально картинка була кольоровіша та гарна, в цілому відчувався сильний позитив, кидали по повній марці. Як що ви очікуєте прямо ефекту колейдоскопу я не думаю що ці марки для вас, на моєму досвіду було що мене уносило від канабісу + пів марки в колейдоскоп, тут такого не було при тому що на піках теж вживався канабіс, але це на краще. В цілому 10 з 10, бо отримали той ефект який хотіли, а не жорсткий тріп без розуміння того що відбувається.

приветствую, витрина вкусная - вечеринка вкусная, все как надо)

Всем привет. Этот магазин мне порекомендовали. Обслуживание топ, все быстро решили по количеству и по отправке. Доставка по Новой Почте. Все приехало грамотно запаковано, не подкопаешься к посылке. Брад меф, качество ТОП. Рекомендую 👍👍👍

Мой любимый магазин!
Лучший сервис - Быстро, Надежно, Качественно!
Марло РУЛИТ!)

@marlo_block актуальний контакт?

Назад
Зверху Знизу