Я буквально пару днів тому.Є хто купляв меф останнім часом? Ти просто нормальний меф не пробувала)
Стабільно ТОП якість.
Я буквально пару днів тому.Є хто купляв меф останнім часом? Ти просто нормальний меф не пробувала)
Вже замовив та затестив. І так якість безсумнівно гідна похвали, ефект аналогічний тому 4MMC що пробував літом. Просто інтернет просякнутий ідеєю що мєф це щось таке до чого психологічна залежність розвивається з першого досвіду і тому в мене зародилось уявлення що там скажена ейфорія. Але на практиці між МДМА і ним велика прірва... загалом непогана речовина з поганою репутацією, але не більше.Якість висока, чистий продукт. На рахунок того що ви не розумієте мефедрон та його аналоги, це нормально, не може бути такого щоб подобалось все)
Меф найбільш адиктивна речовина яку я пробував. І мдма не дає такого ефекту як якісний меф. + Мдма багато не заюзаєш, починаєш перегріватися і ста' погано. А на мефі можна такий марафон зробити що почнеться непомітно псіхоз і шиза)Вже замовив та затестив. І так якість безсумнівно гідна похвали, ефект аналогічний тому 4MMC що пробував літом. Просто інтернет просякнутий ідеєю що мєф це щось таке до чого психологічна залежність розвивається з першого досвіду і тому в мене зародилось уявлення що там скажена ейфорія. Але на практиці між МДМА і ним велика прірва... загалом непогана речовина з поганою репутацією, але не більше.
ИглыКетамин в прайсе это "сахар"?
Смотря что за шишки, немного в афиге, как у одних ребят теплица стоит 7.6$, а у других фотики 8$.шишки конечно в цене выросли ниче не скажешь))
а так брал еще зимой все норм было
Доброго дня, такМет на эфедрине?
Так, контакт актуальний. Ви можете запросити у оператора підтвердження на форуміПодскажите - телега @marlo_block актуальна?
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.