⌬ Wellcome on the block ⌬ Умови замовлення ⌬ Асортимент та прайс ⌬

Вкладення

• IMG_7699.jpeg
    IMG_7699.jpeg
    2.1 MБ · Перегляди: 46
Якість висока, чистий продукт. На рахунок того що ви не розумієте мефедрон та його аналоги, це нормально, не може бути такого щоб подобалось все)
Вже замовив та затестив. І так якість безсумнівно гідна похвали, ефект аналогічний тому 4MMC що пробував літом. Просто інтернет просякнутий ідеєю що мєф це щось таке до чого психологічна залежність розвивається з першого досвіду і тому в мене зародилось уявлення що там скажена ейфорія. Але на практиці між МДМА і ним велика прірва... загалом непогана речовина з поганою репутацією, але не більше.

Вже замовив та затестив. І так якість безсумнівно гідна похвали, ефект аналогічний тому 4MMC що пробував літом. Просто інтернет просякнутий ідеєю що мєф це щось таке до чого психологічна залежність розвивається з першого досвіду і тому в мене зародилось уявлення що там скажена ейфорія. Але на практиці між МДМА і ним велика прірва... загалом непогана речовина з поганою репутацією, але не більше.
Меф найбільш адиктивна речовина яку я пробував. І мдма не дає такого ефекту як якісний меф. + Мдма багато не заюзаєш, починаєш перегріватися і ста' погано. А на мефі можна такий марафон зробити що почнеться непомітно псіхоз і шиза)

как сейчас с качеством дмета?

Привет! Как мет здесь ? Брал кто то последнее время?

Дурацкий подход. Не рекомендую. Товар оценить объективно затрудняюсь ввиду неполучения :/

Второй заказ, и снова топ. опять брал кет и грибы паралельно в еще одном шопе, и тут как всегда топ качество. грибы в меру сухие, без плесени, пахнут хорошо, тестил под уф и елрихом. кет тестил манделином, вроде ок, не знаю как проверить на качество, но так как марки и грибы топ - думаю кет тоже хороший.
(со стелса проорал, топ)
imgonline-com-ua-dexifw1N6loNOkEIV.jpg

шишки конечно в цене выросли ниче не скажешь))
а так брал еще зимой все норм было

чекаю на підтвердження...

Назад
Зверху Знизу