• ⬇️SHOPSTARSHOP⬇️ Клады 🔹 Отправки в день оплаты!📦 Качество 🔥 Контакты: @shopstarshop7
  • ❗️BAT24.VIP❗️▪️Опт: мини от 2г/крупный от 1кг▪️Готовые Клады24/7 / Почта▪️📢В поисках сотрудников! ✍️ Контакты: ЖМИ

⌬ Wellcome on the block ⌬ Умови замовлення ⌬ Асортимент та прайс ⌬

Вкладення

• IMG_7699.jpeg
    IMG_7699.jpeg
    2.1 MБ · Перегляди: 24
Якість висока, чистий продукт. На рахунок того що ви не розумієте мефедрон та його аналоги, це нормально, не може бути такого щоб подобалось все)
Вже замовив та затестив. І так якість безсумнівно гідна похвали, ефект аналогічний тому 4MMC що пробував літом. Просто інтернет просякнутий ідеєю що мєф це щось таке до чого психологічна залежність розвивається з першого досвіду і тому в мене зародилось уявлення що там скажена ейфорія. Але на практиці між МДМА і ним велика прірва... загалом непогана речовина з поганою репутацією, але не більше.

Вже замовив та затестив. І так якість безсумнівно гідна похвали, ефект аналогічний тому 4MMC що пробував літом. Просто інтернет просякнутий ідеєю що мєф це щось таке до чого психологічна залежність розвивається з першого досвіду і тому в мене зародилось уявлення що там скажена ейфорія. Але на практиці між МДМА і ним велика прірва... загалом непогана речовина з поганою репутацією, але не більше.
Меф найбільш адиктивна речовина яку я пробував. І мдма не дає такого ефекту як якісний меф. + Мдма багато не заюзаєш, починаєш перегріватися і ста' погано. А на мефі можна такий марафон зробити що почнеться непомітно псіхоз і шиза)

Назад
Зверху Знизу