Вообще похуй∄
Сектант
Думаю что оператор, быстрее введёт тебя в курс дела касательно mjКакой сорт шишек в наличии?
Думаю что оператор, быстрее введёт тебя в курс дела касательно mjКакой сорт шишек в наличии?
5-6г на одного це забагато, не роби так більше!Брав тут гриби, мабуть більше не буду їсти)
1) відправка ракета
2) якість настільки сильна, що перший раз я їв із другом по 5г і було круто весело(інший шоп), цього разу кинули 6г, в друга була бєлка, в мене трохи легше(виригав майже все що зїв)
3) оператор топ
На рахунок грибів - дуже багато шляпок, що є класно, мабуть це нас і вбило)
Замовлення робив у жовтні
Доброго дня, працюємоРаботаете
Силки всі актуальні та працюють?Доброго дня, працюємо
Посилання на першій сторінці актуальні. В оператора можна запросити підтвердження на форуміСилки всі актуальні та працюють?
13-го магазин відновить роботу. Напишіть оператору і зачекайте, поки він вийде на зв'язокРаньше 13-го без вариантов заказ сделать?
При необхідності фото можна буде запросити в операторапривет а где можно фото товара посмотреть
уже в дороге за ним)Шановні, ми знову на зв'язку, працюємо. Поспішайте за топовим стафом
Они offline с 20:00 до 11:00 по будням и с 13:30 субботы аж до понедельника. Если уже 11:00 и написано offline, то либо оператор не успел поменять статус либо на улице воскресенье.вітаю, оператор написано Офлайн, чи працює зараз магазин ?
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.