⌬ Wellcome on the block ⌬ Умови замовлення ⌬ Асортимент та прайс ⌬

Всім привіт. Хтось підкаже по термінам доставки. Цікавить Київ. Скільки проходить часу від замовлені і до відправки ?

Всім привіт. Хтось підкаже по термінам доставки. Цікавить Київ. Скільки проходить часу від замовлені і до відправки ?
День в день, бывало и в 6 вечера положат, бывало и в 22.45, в среднем в районе 20:00 уже все готово, оплачивать вроде как нужно до 15:00

Вітаю. Відправка в день замовлення, якщо ви оформили його до 15:00

звʼяжіться зі мною, бо ви не відправили товар

звʼяжіться зі мною, бо ви не відправили товар
В переписці зі мною ви вказали, що оплачували на карту, а в нас оплата тільки на криптогаманці. З оператором у вас одне повідомлення, яке ви написали після того, як я скинув наш актуальний контакт. Тож 99,9%, що ви натрапили на фейк

Привіт, які сорта шиш в наявності, прайс актуальний?

Увага! Хочу що б ви повернули мої гроші.
Я відправив вам гроші 22.01 на гаманець USDT (є пруфи можу надати при відкритті спору) сьогодні 28.01 товару немає!
Оператор пише, що кур'єр вказав неправильні дані одержувача, і чомусь у них немає можливості змінити дані одержувача на мої. Дивно? мені теж це здається підозрілим. Як би там не було товару немає. Поверніть гроші.

Chris Partlow

Балів: 0
    Зв'язався з вами в особистих повідомленнях
Увага! Хочу що б ви повернули мої гроші.
Я відправив вам гроші 22.01 на гаманець USDT (є пруфи можу надати при відкритті спору) сьогодні 28.01 товару немає!
Оператор пише, що кур'єр вказав неправильні дані одержувача, і чомусь у них немає можливості змінити дані одержувача на мої. Дивно? мені теж це здається підозрілим. Як би там не було товару немає. Поверніть гроші.
Добрий день! Повернули Вам кошти на гаманець, який Ви вказали у особистому листуванні. Мені дуже прикро через помилку кур'єра та оператора та за те, що ваше питання вирішувалося так довго. У якості бонусу особисто від мене та магазина, надаю вам дисконт у розмірі 20% на наступну покупку до $3000, а також постійну знижку, яку я вкажу у особистому листуванні в ТГ. Прошу прийняти вибачення від всього колективу.

Добрий день! Повернули Вам кошти на гаманець, який Ви вказали у особистому листуванні. Мені дуже прикро через помилку кур'єра та оператора та за те, що ваше питання вирішувалося так довго. У якості бонусу особисто від мене та магазина, надаю вам дисконт у розмірі 20% на наступну покупку до $3000, а також постійну знижку, яку я вкажу у особистому листуванні в ТГ. Прошу прийняти вибачення від всього колективу.
Добрий день. Усе гаразд, гроші повернули. Довіра до магазину зросла ще сильніше ніж раніше. З радістю скористаюся вашою пропозицією про знижку на наступне замовлення.
Взагалі така ситуація вперше за багато років роботи з вами.

Marlo Stanfield як завжди тримає марку на висоті! Так тримати! Ви - shop який з розумінням ставиться до клієнта і робите всё можливе і неможливе щоб залишатись на висоті!
Успіхів і процвітання!!!

full

full

full
Вітаю, шановні! В асортименті з'явився Xanax, HASH та грибні цукерки! Дуже якісно та смачно!

давно не зустрічав, якісне обслуговування. І відправляють швидко. Сказав зробив. Стелс такий що пролітає мисля що тебе кинули коли шукаєш в посилці😂

давно не зустрічав, якісне обслуговування. І відправляють швидко. Сказав зробив. Стелс такий що пролітає мисля що тебе кинули коли шукаєш в посилці😂
Стелс - у Stanfield самый чёткий! Оператор и курьеры да и вся команда знают и со всей ответственностью относятся к своей работе! Спасибо огромное им за это, а остальным шопам у Вас нужно поучиться или хотя-бы брать с Вас пример!
Всем мирного неба над головой, а Marlo Stanfield только процветания!!!

Добрий День! Чи зʼявився в наявності амф?

добрий день, а контакт оператора актуальний?

Назад
Зверху Знизу