psylocibine
чайка - пробу не давать
Сервис уровень , Марло респект !
Всмисле?ще в 2020р. Брав у Марло неодноразово табли, того літа брав ЛСД , Стелс був такий, що промількнула мисиль « да ну нахуй, пусто » , нещодавно познайомився з його Дметом, це щось ще плюсик за те що оплату робить строго по прайсу (ніяких доплат за Стелс, відправку, і т.д.) у Марло, завжди смачний продукт) + стільки років ідеальної праці - багато значить !
Отличный набор. 2сб и Дмет ,грибы и лсд, Кетамин и мдма КОКС бляяяКонтакти:
Telegram:Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси![ вимагайте підтвердження на форумі, щоб не потрапити на фейка ]
Jabber OTR (основний): [email protected]
Jabber OTR (додатковий): [email protected]
Jabber OMEMO: [email protected]
Если забираешь в Киеве, то можно всё организовать в один и тот же день)Всем привет! Работа магазина действительно на уровне, оформление заказа настолько быстро,что на следующий день уже можно забирать заказ! Всем настоятельно рекомендую!
Ну цеж "Marlo" чоловіче)Після того як я залишив негативний відгук(дивіться вище)зі мною зв'язався сапорт Марло та запропонував мені звернутись до оператора - що я і зробив. Далі не буду вдаватися у подробиці,перейду до результату:мені повернули гроші. Підсумовуючи скажу - коли залишав відгук,навіть не розраховував на якісь компенсації тощо.у зв'язку з чим був сильно здивований таким ходом справ. Марло знов продемонстрував якість сервісу,респект!!!
дивлюсь серіал прослушкаATTENTION
Друзі, раді повідомити, що роздріб знову працює. Готові приймати замовлення і тішити вас найкращим стаффом, як і раніше!
Telegram:Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!
Jabber OMEMO: [email protected]
Отличный набор. 2сб и Дмет ,грибы и лсд, Кетамин и мдма КОКС бляяя
Вот бы у вас тут поработать
ATTENTION
Друзі, раді повідомити, що роздріб знову працює. Готові приймати замовлення і тішити вас найкращим стаффом, як і раніше!
Telegram:Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!
Jabber OMEMO: marlo_rc@hot-chilli.
у нас тоже "Своё Кино" каждый день - хоть собственный сериал снимай . Сериал - прикольный и жизненныйдивлюсь серіал прослушка
Тепер я поняв звідки ви родом Нігери )
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.