Хочу меф як раніше в порошку о то розйоб був, а зара таке відчуття що меф в кристалах наполовину розбавлений якоюсь херньоюВже маю багато років досвіду співпраці з Марло, і завжди отримую тільки позитивні емоції, окрім передостаннього замовлення. Нажаль двічі були помилки з моїм замовленнями, проте все було швидко владнано, а мої друзі бонусом змогли добре оцінити меф з полиці Марло.
З опису друзів: Меф у Марло доволі чистий, білими кристалами, дуже легкий на вході, не дуже б'є по слизистій, проте після приблизно 1г на людину починає доволі слабко працювати, що в принципі норма якщо не брати якийсь жорсткий меф коричневого кольору.
Взагалі робота шопу заслуговує на однозначні 10/10, сподіваюсь новеньких працівників навчать робити якісно, як завжди робили в Марло, і все буде працювати як годинник, які було зазвичай до цього.
Ну как сказать, если я не могу посоветовать вам почётную контору Марло, я не могу посоветовать вам ни одну контору вообще. Ибо здесь соотношение мутка/провал, в одну сторону счёт
Якість ТОП! По таймингам тріпу(лсд), все чудово! Марка діяла 12 годин, пікофа форма була ідеальною! Дозування топове!
Стелс на рівні!
Шишки також відповідають опису, збиті, маслянисті, Дизельні)))
Буду ще замовляти, хлопці Молодці!
Все чудово, оператор дуже приємний, відповідає швидко, дякую за такий якісний сервіс!
Совершенно ,целиком и полностью заслуженное первое место среди ВИПов!
Здесь ,совершая заказ,вы можете быть уверены в товаре,сроках и безопасности(стелс).
Шопу-ни в коем случае не останавливаться ,а развиваться и улучшаться всё больше и больше.
Благо дарю
Ще кого не побачив — дякую за відгуки! Стараємося для васСпасибо за сервис, и за качество)
даЗдравствуйте. Отправки есть в данном магазине?
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.