I hate lies
Гуру
Та з ним все добре живий здоровий, )))а ДА АШИБАЧКА ВЫШЛА
Повідомлення об'єднано автоматично:
А шо с ним?
Та з ним все добре живий здоровий, )))а ДА АШИБАЧКА ВЫШЛА
А шо с ним?
Тут непонятка вийшла, і от потрібно вирішити, так щоб всі були задоволені, Арма зараз трошки загружений роботою, то він можливо чуть грубуватий, але жи ти знаєш, человек відповідальний, і шоп теж все вчасно виконує, але є робочі моменти які потрібно урясти....і шишки тут хороші, але ...потрібно вирішити питання однеЭто радует
На какой?А на этой странице пишут шо не(
Вы получили приз?Так ураааа всім велике Благодарю![]()
Він заплутався, все добре, крім цієї непонятної ситуації , що виникла)На какой?
Так, я ж про то і кажу, що так я і відгук написав))) До вас претензій ніяких, в цьому плані, ....Вы получили приз?
Какую?Він заплутався, все добре, крім цієї непонятної ситуації , що виникла)
То, що ви зможете розрулити цю непонятку...? Чи, як ви бачите цю ситуацію? Ваше бачення? Благодарю
Так, я ж про то і кажу, що так я і відгук написав))) До вас претензій ніяких, в цьому плані, ....
Та тою тисячою смс, що була обумовлена з вашим попередником, це єдине питання,яке висить і все, хотілося б розрулити щоб всі були задоволені результатом, пожали руки і ми дальше актив робимо а ви нас балуєте плюшками за актив)))Какую?
Ну от бро зараз трошки аххааа не до смішок, хоча...И мне 1 г шш пж, буду актив делать все дела
Хоть кто то разделяет мои чувстваИ мне 1 г шш пж, буду актив делать все дела
Пасив тоже можно
А вы в паре работаете?Та тою тисячою смс, що була обумовлена з вашим попередником, це єдине питання,яке висить і все, хотілося б розрулити щоб всі були задоволені результатом, пожали руки і ми дальше актив робимо а ви нас балуєте плюшками за актив)))
Ми тут всі разом, просто так получилося що ми за сутки тут вдвох піднажали і зробили, я за справедливість просто, у вас шишки хороші і ви теж така комунікабельна, я розумію вас, я не знаю якби я поступив на вашому місці, але факт в тому, що ніякого обмана заради наживи тут немає, тількі факти і пробленна робота, ви можете переглянути як він сам писав ночами то я вже неміг не допомогти тут інтервал між смс 5 хвилин сам тисячу набив...труд так дуже тяжкий...флудити це тяжко))Хоть кто то разделяет мои чувства
А вы в паре работаете?
Ну не знаю, подожду ответа вашего другаМи тут всі разом, просто так получилося що ми за сутки тут вдвох піднажали і зробили, я за справедливість просто, у вас шишки хороші і ви теж така комунікабельна, я розумію вас, я не знаю якби я поступив на вашому місці, але факт в тому, що ніякого обмана заради наживи тут немає, тількі факти і пробленна робота, ви можете переглянути як він сам писав ночами то я вже неміг не допомогти тут інтервал між смс 5 хвиамввн сам тисячу набив...труд так дуже тяжкий...флудити це не тяжко))
Ми тут всі разом, просто так получилося що ми за сутки тут вдвох піднажали і зробили, я за справедливість просто, у вас шишки хороші і ви теж така комунікабельна, я розумію вас, я не знаю якби я поступив на вашому місці, але факт в тому, що ніякого обмана заради наживи тут немає, тількі факти і пробленна робота, ви можете переглянути як він сам писав ночами то я вже неміг не допомогти тут інтервал між смс 5 хвилин сам тисячу набив...труд так дуже тяжкий...флудити це тяжко))
Та шишки ваші взагалі норм, розійшлися на ура, я не проти ще виграти, і вага у вас дозволяє себе побалувати....на магніті, ніякої старості це великий плюсКак вам наши шишки?
Та ок, я оскорблениями не раскидывался, сказал свое мнение... Я за выполненую работу унижаться не собираюсь.....Ну вы бы оскорблениями не раскидывались, серьезный не серьезный, что серьезный я думаю тут и так видно. Я не знаю с кем он советовался, у меня даже нет контактов, начальство сказало на свое усмотрение, зачем мне раздавать награду которая стоит на кону. Ее кстати думаю поднять...
Об что?Ох сука локтем уебался аж в глазах потемнело
Та ну работа, мы вот уже сколько сообщений сделали?Та ок, я оскорблениями не раскидывался, сказал свое мнение... Я за выполненую работу унижаться не собираюсь.....
Ну людей мало, не развиваете темы, нужно самим находить на какую тему общаться, я обещаю вам помогать выписками из ботаОб подлокотик стула как садился
Прошло уже)
А сообщений мы хуйню сделали, я вон за два дня почти косарь у топа набил
Просто изначально этот конкурс начинался что 1000 сообщений сам напиши и получите приз а потом я а когда написал 300 то поменяли условия конкурса уже юбилейное сообщение ну я попросил Давайте я по старым условиям отпишу 1000 лично и получу приз Я ведь писал старался Ну и мне ответили без проблем Это чтобы вы не думали что я с головы это откуда-то взялОб что?
Та ну работа, мы вот уже сколько сообщений сделали?
Так это уже совсем другая информация, спрошу , я этого не зналПросто изначально этот конкурс начинался что 1000 сообщений сам напиши и получите приз а потом я а когда написал 300 то поменяли условия конкурса уже юбилейное сообщение ну я попросил Давайте я по старым условиям отпишу 1000 лично и получу приз Я ведь писал старался Ну и мне ответили без проблем Это чтобы вы не думали что я с головы это откуда-то взял
Так это уже совсем другая информация, спрошу , я этого не знал
Странно, почему мне показывает только 10 страниц ваших сообщений, это 20х10 , это всего 200 сообщений..?Просто изначально этот конкурс начинался что 1000 сообщений сам напиши и получите приз а потом я а когда написал 300 то поменяли условия конкурса уже юбилейное сообщение ну я попросил Давайте я по старым условиям отпишу 1000 лично и получу приз Я ведь писал старался Ну и мне ответили без проблем Это чтобы вы не думали что я с головы это откуда-то взял
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.