#Выиграй бошки за общение# ФЛУДИЛКА☺️

Ну налякав, спс канешно))
До речі в мене є ідея як злісти, і до цього вона працюла, прийнанні на 4дні-тиждень, просто пересісти на шш, або щось інще що замінить Федю:devilish:
Я на Первитин в траву на місяць потім на водку і траву на місяць потім одна трава почав бігати і алє оп я крутой

Я на Первитин в траву на місяць потім на водку і траву на місяць потім одна трава почав бігати і алє оп я крутой
Ну от і я про те саме, повню десь тиждень наче на траві сидів, то норм було, терпімо
Деда, а деда, а чого тебе пів лаби хуєсосить? Реально пропустив, в чому прекол?

Ну от і я про те саме, повню десь тиждень наче на траві сидів, то норм було, терпімо
Деда, а деда, а чого тебе пів лаби хуєсосить? Реально пропустив, в чому прекол?
Так розумієш первеньиниі фен перший тиждень взагалі неторкали після альфи...така вже потужна залежність
Особливо психологічні

выигрывать бошки я люблю

хорошее радио

Бам бам бам

рвём на битах всех

рвём на битах всех
Это Армагеддон снова микрофона поеду в свой папой рэп доза столько папайя сколько жизненные йоу пацаны На Лабе ровно все ровно йоу микрофон посылки будьте будьте подВерните без девяти балбес и популяция очень легко с пустого места йоу йоу

Это Армагеддон снова микрофона поеду в свой папой рэп доза столько папайя сколько жизненные йоу пацаны На Лабе ровно все ровно йоу микрофон посылки будьте будьте подВерните без девяти балбес и популяция очень легко с пустого места йоу йоу
жесть как она есть

Всех категорически приветствую
Юля привет это орал микрофона передает всем привет я давай попались и тут мы все пойдём этот рэп
Повідомлення об'єднано автоматично:

жесть как она есть
Пайка

Назад
Зверху Знизу