За вашу упертость напишу отзывы по всем форумам, так ведь нельзя. И еще в конце всем давать рекомендацию о перерыве. Я понимаю с кем то решили кому-то заменили на другое а об кого можно ноги вытерли, не хорошо.
Похожая херня.Пару раз заказывал Д-Мет тут . В первый раз приехал охуительный. На второй раз приехали кристаллы красивые с виду но вообще не о чем , причем ни кого не торкнуло кто пробовал. Оператору не жаловался, по причине того что с самим заказом вышла путаница(все порешали слава богу) . Что касается остальных товаров что были опробованы, а это мдма ,4ммс , шиш, грибы то тут качество хорошее и очень хорошее ))
Д-мет тоже брал некоторое время назад и вообще не понравился. Кристаллы большие красивые, а эффект - какая-то унылая стимуляция без эйфории. Начинал с очень мелких дорожек 20 мг, в итоге 0,5 г спокойно улетели за пол дня. Это нереальная дозировка. До этого употреблял кокс еще три месяца назад. Дело не в толере, дело в продукте.
По кетамину вопросов нет. Хороший.
Дорогі клиенти, дмет зараз такий, який є. На наступному тижні поступить нова партія, раздамо проби і кому він сподобається, будуть брати.привет! По мету таже шляпа у них , или поменялось что то?
А ось це дуже цікаво! А можна мене мати на увазі?) Репорти на дмет як приклад маються.На наступному тижні поступить нова партія, раздамо проби
Чому б і ні, відмітитеся в темі з роздачею, подивимось хто там ще з'явиться, і відберу тестерів.А можна мене мати на увазі?) Репорти на дмет як приклад маються.
Добрий день, дякуємо за зворотній зв'язок. Скоріш за все ви не зрозуміли ефект з двох причин: втома та недостатньє дозування. Оптимально 1.5мг на кг тіла. Також можна спробувати перорально в капсулі або з рідиноюКупив у Марло МДМА
До цього жодного разу чистим не вживав, було колесо, але що в ньому конкретно було не знаю
Відправили дуже швидко, після оплати наступного вечора вже було відважено 210 мг і поділено на чотири дороги, дві коханій, дві мені.
Кохана прийшла дуже голодна і зла і зовсім без настрою з кучою головняків по роботі. Ледь вмовив знухати по одній дорозі бо для неї це теж перший досвід з мдма і я прям зовсім не зрозумів прикола тягі. Знюхали други половину десь за пів години і просто залипли маже не рухаючись на дві години на дивані.
Потім банка шш в корні змінила стан і стало хоч щось зрозуміло про ефекти від мдма, ми хоч почали розмовляти і рухатись, навіть вийшли прогулятись.
Але не цього я очікував, думав це буле як ХТС
Може його треба не нюхати, а пити?
Чи просто нюхати більше?
Нюхали з фєном - там разрив, але думаю більше єбашив фєн
Проте це мабуть єдиний варіант коли можна під фєном нормально потрахатись
Ефект однозначно є, але чи він і має бути таким?
А мдма то же что полтора- два месяца назад? планирую братьДобрий день, дякуємо за зворотній зв'язок. Скоріш за все ви не зрозуміли ефект з двох причин: втома та недостатньє дозування. Оптимально 1.5мг на кг тіла. Також можна спробувати перорально в капсулі або з рідиною
Погоджусь про «втому».Добрий день, дякуємо за зворотній зв'язок. Скоріш за все ви не зрозуміли ефект з двох причин: втома та недостатньє дозування. Оптимально 1.5мг на кг тіла. Також можна спробувати перорально в капсулі або з рідиною
Ефект точно був і був він доволі сильний, тільки не той, що я очікував) размазало по дивану і не думати ні тим більше говорити і рухатись зовсім не було бажання. Мабуть просто ця тяга не моя. Рік тому юзав ХТС, там був зовсім інший ефект і я очікував саме таке щосьДобрий день, дякуємо за зворотній зв'язок. Скоріш за все ви не зрозуміли ефект з двох причин: втома та недостатньє дозування. Оптимально 1.5мг на кг тіла. Також можна спробувати перорально в капсулі або з рідиною
До якості питань нольПогоджусь про «втому».
Раніше часто юзав речовини добре не виспавшись, погано харчувався, а в результаті дивувався слабкому ефекту дії від стаффу.
Гарний сон - маст хев
P.S. В Марло мені подобається стабільна якість![]()
я делаю так 200 мг мдма и 40 мг дмета или 80 амфа тогда идеально, в колесах обычно уже есть и то и тоЕфект точно був і був він доволі сильний, тільки не той, що я очікував) размазало по дивану і не думати ні тим більше говорити і рухатись зовсім не було бажання. Мабуть просто ця тяга не моя. Рік тому юзав ХТС, там був зовсім інший ефект і я очікував саме таке щось
Через пару днів будемо пити і спробую збільшити дозу до 150мг на рот)
Повідомлення об'єднано автоматично:
До якості питань ноль
І досвід роботи з Марло позитивний, однозначно повторю з іншою речовиною
Трип репорт на комбо кета с сибирью? Было бы интересно почитать про данный микс.И так.
Хочу отзыв оставить о товаре и магазине в целом.
Заказываю второй раз и это уже говорит само за себя - товар качественый, по весу все четко, приезжает хорошим стелсом, опер всегда проконсультирует и подскажет! Доставка чуть долговато едет, но тут зависит от того - какое расстояние и когда была отправка!
В общих чертах, я магазином доволен и буду заказывать еще не раз
В первый раз, я сам допустил ошибку, а возможно мне просто не подошло мдма и поэтому не вижу смысла про него писать
второй раз, я заказал для эксперемента на пробу “2с-b” (в простонародье Сибирь), ну и хваленый кет
(Хваленый не зря)!
Качество топи цены огонь!
После последнего опыта с Пинк Буффало, трип репорт есть на форуме, под приставкой «Бэд».
Надо будет оформить профиль, для быстрого поиска….
Для себя решил пробовать с малого.
Кет 0.02, примерно было достаточно понять, чего ожидать от него дальше
от 2с-б, я примерно понимал, что ожидать, так как был опыт с грибами и лсд и пробовал 20-25мг, что как оказалось - маловато было для визуалов. каждый организм индивидуален!
В следующий раз, недельки через 2-3-4, попробую больше 35-40мг и возможно даже трип репорт будет на эту тему. (Я постараюсь)!
Очень хотелось бы отблагодарить магазин репортами
суть в том, что мне 20-25 мг хватило только для необычно тяжковатого входа, немного Пьяных ног и 3д долби диджитал супер мега стерео звука.
так я и просмотрел сериал часа полтора-2, после чего достал за ранее подготовленый кет 0.06мг и началась магия.
Визуалы были забавные, но только когда переводишь взгляд или закрываешь глаза…в лицо дул вентилятор, в голове заиграл какой то японский треш с активными ударными….было время поразмышлять и понаблюдать за мыслями и фантазиями. Продлилось около часа, после чего я спокойно уснул. Спал хорошо и утром встал бодрым, полон сил и энергии.
Всем спасибовсе свободны
![]()
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.