• ⬇️SHOPSTARSHOP⬇️ Клады 🔹 Отправки в день оплаты!📦 Качество 🔥 Контакты: @shopstarshop7
  • ❗️BAT24.VIP❗️▪️Опт: мини от 2г/крупный от 1кг▪️Готовые Клады24/7 / Почта▪️📢В поисках сотрудников! ✍️ Контакты: ЖМИ
  • ЧТО ТАКОЕ КОКАИН? КАКОВЫ ЭФФЕКТЫ? КАКОВА ТИПИЧНАЯ ДОЗА? КАК УПОТРЕБЛЯЕТСЯ? ПРОВЕРКА НА ЧИСТОТУ? ОТКРЫТЬ

• Маркетплейс в Telegram:🚪DOORS

⌬ Відгуки ⌬ Тріп-репорти ⌬ Побажання

Тріп репорт: ЛСД 720мкг (Parkman)

Дозування:

• 1 марка — 19:00

• 2 марка — 20:00

• 3 марка — 23:30

Початок подорожі був поступовим. Спочатку, після першої марки, відчуття легкого піднесення — світ став яскравішим, і все навколо почало змінюватись. Музика стала глибшою, а відчуття часу ставало рідким. Проте це було лише передчуттям того, що прийде згодом.

З прийомом другої марки (20:00), відчуття глибини посилились. Я почав відчувати, як простір стає більш гнучким, як ніби я не просто сприймаю оточення, а стаю частиною його. Візуали стають абстрактними, форми сплутуються і змінюються, створюючи нові зв’язки. Я відчував, що можу взаємодіяти з навколишнім світом, поглинаючи кожен момент у себе.

Після третьої марки о 23:30 (ближче до 01:30-2:00 ночі) почався найбільш глибокий і трансцендентний момент подорожі. Моя свідомість розчіплялася, і я потрапив в стан, де неможливо було вловити межу між собою та світом. Все стало рідким і розмитим, як візуали, так і мої думки, вони всі плинули в нескінченному потоці.

Відчуття, що я знаходжусь в центрі себе, в центрі всесвіту, де всі думки і події одночасно сплітаються в єдиний потік, стало всеосяжним. Час вже не мав ніякого значення, його межі стали переміщувати простір. Все ставало більш абстрактним, простір і час були повністю злиті в одну нескінченну течію.

Особливо важливою частиною цього досвіду була моя вигадана мова. На певному етапі я зрозумів, що почав думати на своїй власній мові — мові, яку неможливо описати словами. Це була система символів і відчуттів, яка існувала поза межами звичних граматичних правил, і при цьому була цілком цілісною і доступною тільки для мене. Мовний процес був моментальним: кожна думка з’являлася одночасно з самим консенсусом того, що вона означає. Це було не просто осмислення, а відчуття, що кожна думка — це одночасно її реалізація і прийняття.

Це було дивно і велично, як ніби само існування думок, подій, і часу стало єдиним процесом, і все це можна було «бачити» не через звичні слова, а через цю мову — абстрактну і прямолінійну.

Також на моменті розчіплення свідомості я зрозумів, що час перестав бути лінійним, і навіть моє сприйняття простору змінилось. Все стало своєрідним калейдоскопом, де кожна частина світу та мої переживання були взаємопов’язані без якихось чітких меж.

Підсумок: Мій досвід став величезним відкриттям. Я відчув себе в центрі всього, де час і простір більше не були важливими категоріями, а всі думки, події і зміни перетворювались у нескінченний потік, що пронизував усе. Я пережив момент, коли свідомість і реальність стали єдиним цілим, і вигадана мова стала основою для розуміння і прийняття цього досвіду. Цей стан важко описати словами — це було злиття, трансформація і пізнання себе на зовсім новому рівні. А найкайфовіше те, що жодного БЕД ТРІПУ мають Єго! Я це зробив ! Я максимально приймав усе що відбувається зі мною і це було кайфово….

Знову зробила чергове замовлення у Марло - як завжди все чудово, товар гарної якості та швидка доставка💫 Але цього разу мене вразило і розсмішило дещо інше. Не буду палити секрети пакування,скажу тільки,що довелось докласти деяких зусиль,щоб знайти бажане👀🔍вже навіть промайнула думка писати оператору і пояснювати,що нічого не отримала і можливо,хтось щось переплутав🥺🆘️ Я давно знаю,що шоп досить креативно підходить до стелсу і пам'ятаю часи ,коли було не досить забрати посилку з пошти - іноді доводилось всю ванну вдома залити фарбою,щоб дістати сам "скарб", бо по іншому не вийшло б🤗

IMG_1899.jpeg
На фото ранее существовавший грамм кетамина. Стелс обычный, стандарт, в этот раз не заморачивались сильно. Да и по эффекту кет какой то седатив сильный был, психоделии и кайфа от музыки как то маловато. Тупо прибило и даже сновидений или как такового трипа, или тем более ке хола не получилось. Поменяйте партию) пожалуйста)) (отправка с Белой церкови)

Приятно иметь дело с этим селлером. Брались разные позиции, качество на высоте. Шишек лучше чем тут пока не попадалось нигде, мадам , грибы, д мет , все очень неплохое. Сервис супер четкий. стеллс божественный, не понятно где оно вообще там заныкано.. спорный вопрос возник раз, не то прислали, был решен моментально в пользу клиента.

Однозначно топчик! Общение оператора , стелс , кач 9+/10 идеальных не бывает :) Колеса бомбино крокодило

ого вот это отзывов

С месяц назад тоже приехал вот такой же по действию "дмет". Вообще ни о чём. Я грамм за 2 два дня сам скурил. Спросил у оператора что это было. Он ответил, что всё как всегда. Мол мне нужно сделать перерыв, чтобы перло. Но самое прикольное что предыдущий заказ и ранее - дмет был прущий. И без перерывов разгонял он отлично. Спросил может это новая поставка или ещё чего - говорит, такой же как и всегда. Для себя сделал вывод. Есть у меня предположение одно, что это из-за того, что изменился процесс синтеза. Кто в курсе - тот поймёт. Но это лишь мои догадки. Факт только в том, что этот "д-мет" для тех у кого или нет толера или очень низкий. Просто думал может это действительно что-то со мной не так. А нет значит...
Вот блядь один в один и ситуация и объяснения оператора. Только перерыв был у меня 10 дней) не знаю синтез, хранение. Прикол мне да же прислал типа замену может перепутали, прошу вышли может другое что то нет только мет приходит одним камнем та же хуйня. Я для себя вывод сделал, и басня это тот же мет и точка на черное белое и хоть тресни. Я пишу ну не могут люди не жаловаться он не хуевый он ни какой нет говорит хвалят. Да и при курении он не много всетаки другой на вкус. Раньше было чуть проебешь пара наберется чуть больше хер затянешь, а этот шо воздух сколько хочешь только без действия. Марло решай вопрос, не будь такой упертый. так и брал 0,5 разговаривать не о чем и судя по настрою собирается парить эту херню до конца, ну на крайняк разбодяжить)?

Останнє редагування:
Вот блядь один в один и ситуация и объяснения оператора. Только перерыв был у меня 10 дней) не знаю синтез, хранение. Прикол мне да же прислал типа замену может перепутали, прошу вышли может другое что то нет только мет приходит одним камнем та же хуйня. Я для себя вывод сделал, и басня это тот же мет и точка на черное белое и хоть тресни. Я пишу ну не могут люди не жаловаться он не хуевый он ни какой нет говорит хвалят. Да и при курении он не много всетаки другой на вкус. Раньше было чуть проебешь пара наберется чуть больше хер затянешь, а этот шо воздух сколько хочешь только без действия. Марло решай вопрос, не будь такой упертый. так и брал 0,5 разговаривать не о чем и судя по настрою собирается парить эту херню до конца, ну на крайняк разбодяжить)?
За вашу упертость напишу отзывы по всем форумам, так ведь нельзя. И еще в конце всем давать рекомендацию о перерыве. Я понимаю с кем то решили кому-то заменили на другое а об кого можно ноги вытерли, не хорошо.

за последний месяц брал амф, лсд и гаш, в последний раз вместо гаша отправили шиш , в целом качеством обслуживания доволен, лсд вчера протестировал, сначала думал пустышка , но потом нагребло и держало очень хорошо ( сработала через час ) , рекомендую шоп.

Абсолютно согласен с тобой братка. Особенно ты чётко про вкус описал.

Запіздалий відгук, в кінці минулого року брав мдма кристали та гриби. Відправка/пакування - топ, дуже все грамотно якось роблять, не домахаєшся.
Стаф чітко зважений. Грибочки значно краще ніж в іншого продавця, більше ніжок і шляпок, менше дрібних шматків. МДМА спочатку видалась дивною, якоюсь більш мазючою, але з часом звик і пиздує добряче, дуже приємно, вихід легенький.

Брал не давно посылку и охуел , стелс ультра надёжный !!!!
Рекомендую продавца , берите у него не пожалеете)

Назад
Зверху Знизу