Сюди пишіть, будь ласка, відгуки та тріп-репорти про нашу продукцію

Слава Украине норм магазин все четко быстро, админ вежливый красава. Я доволен магазомСюди пишіть, будь ласка, відгуки та тріп-репорти про нашу продукцію![]()
Вы бы могли подсказать Ваш ник или какую-то связь с Вами в Телеграмме. Никаких не прочитанных сообщений я не вижу. Напишите сейчас в Телеграмм оператору, у Вас какая-то проблема с заказом?Кормят завтраками, игнор в телеграме
Моя скарга вже давно висить на форумі на вас!Вы бы могли подсказать Ваш ник или какую-то связь с Вами в Телеграмме. Никаких не прочитанных сообщений я не вижу. Напишите сейчас в Телеграмм оператору, у Вас какая-то проблема с заказом?
шо єта ., . когз ,, .?Поднял)
Все на вищому рівніСюди пишіть, будь ласка, відгуки та тріп-репорти про нашу продукцію![]()
У них давно так ,я тоже попал ,ничего не поменялось.Дырявый шоп, кинули на 2г шш еще и потратил время на пустое пз, никому не рекомендую
Пришлите подтверждение, когда это было. Кладов с шишками нету уже давно.Дырявый шоп, кинули на 2г шш еще и потратил время на пустое пз, никому не рекомендую
Аналогичная ситуация. Пришлите подтверждение. Если действительно так и есть. Возможно возместить почтой, если есть все подтвержденияУ них давно так ,я тоже попал ,ничего не поменялось.
Приємно коли є єталонна якість та швейцарська точність Слава Україні то зірець з надання кваліфікованих послуг перевірено!))![]()
Щиро дякую за гарний відгук! Всього найкращого! Чекаємо знову!Дякую Слава Україні! Як має бути в першокласному магазині скупився без затримок, натомість отримав гарну якість та найдешевші ціни.![]()
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.