DN1PRYAN1N
Сектант
Пробу шишечки одобрите ?)Щиро дякую за гарний відгук! Всього найкращого! Чекаємо знову!
Регистрация с домена protonmail временно не работает, извините за неудобства.
Пробу шишечки одобрите ?)Щиро дякую за гарний відгук! Всього найкращого! Чекаємо знову!
Проби, на жаль, вже розданіПробу шишечки одобрите ?)
Дякую за таку високу оцінку нашого товару та магазину! Звертайся, чекаємо на тебе знову!Дякуємо, замовлення отримали
Оперативно/швидко/якісно - це про вас
Стафф приємний, оператор чудовий, магазин буде улюблений
Дякую за гарну оцінку товару, стелсу та працівників магазину! Звертайся, бро!)Здравствуйте, являюсь покупателем данного шопа не первый год, могу сказать что цены очень сильно радуют
Так же товар очень хорошего качества))
Отправки все выполнены в срок
Стелс: очень хороший
Вес: всегда чётко, без промахов))
Оператор: на уровне, выполняет свою работу профессионально))
Рекомендую этот шоп, не пожалеете))
༺Leͥgeͣnͫd༻ᴳᵒᵈ
Телеграм ссылкутю дай
Дякую за фото-відгук!Заказал у этого магаза грамм почтой, приехало быстро, цена очень хорошая, так еще и от 1 грамма почтой крч ваще респект.Оператор приятный, отвечает очень быстро, не как в других магазах, однозначно буду брать еще !
Переглянути вкладення 31953
Дякую за рекомендацію нашего магазину!Доброго дня всім.
Хочу порекомендувати всім цей шоп)))
Приємне обслуговування,чудова якість і оперативність.
Беру зелень тут регулярно,завжди все по вищому розряду.
Адміну окрема дяка,професіонал своєї справи.
Всім приємних тріпів)
Дякую за довіру!Слава Україні подяка вам за якість та швидку доставку і зате що дбаєте про безпеку
Дякую за рекомендацію!Всё чётик. Магаз ровный. Приехало быстро. Вобщем рекомендую.
стелс желательно не палить а так круто круто) учтемЗаказал тут шиш почтой, отправили реактивно, остался доволен качеством обслужививания и самим продуктом. Шишки были отлично упакованы, в безпалевной упаковке с халявным микрофоном
Однозначно буду брать еще) Процветания магазу.
Все в порядкеДобрый день, где пропал оператор?
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.