eDRONDONDON
Гуру
И шо, я через acronis восстановлюKill MBR!![]()
Повідомлення об'єднано автоматично:
Было дело как то утопленный от мака винт на 10тб восстанавливал... 8.2 вышло реанимировать
И шо, я через acronis восстановлюKill MBR!![]()
Настрагали наточили, НАТО не ..После установки дров )
Йобана рот это ж он ещё на шлейфе как губная гармошка размером ide вродеeDRONDONDON жалко разбирать, 180 мегабайт
1988 год выпуска
Подходит под IBM 286, 386Переглянути вкладення 83718Переглянути вкладення 83719
Это ide,Йобана рот это ж он ещё на шлейфе как губная гармошка размером ide вроде
И шо, я через acronis восстановлю
Было дело как то утопленный от мака винт на 10тб восстанавливал... 8.2 вышло реанимировать
RAid ideaaa..Это ide,
Это шо за монстры на пару мегабайтА 5.25 винчестеры, как сидиром размер видел?
Отак тут і там все раз про размери почалася мова я спати всім доброї ночіА 5.25 винчестеры, как сидиром размер видел?
40-60 мегабайт, интерфейс не иде а старее, такой разьем как картридж в 8 битку dendy вставляетсяЭто шо за монстры на пару мегабайт
Та не гониОтак тут і там все раз про размери почалася мова я спати всім доброї ночі
Поехали в лес, город покажуЯ не шарю у ваших інтернетах цих
Все нормально, ты ебанулсяшо ви криміналітет, тримаєте вахту? від орди на західному фронті без перемін?
а мені такий сон наснився єбейшив я курєром бігав закладки розставляв а за мною дарк сейд з топором у чоботях котячих гнався... ну й жеш наснитися може шо нє
хто астролог сновида то щось означає чи я кексів прущих на ніч перехавав
чому сука окрім фентанілу і сировитки аравди мені більше ніхто проб не дає?!?![]()
ти походу не в то дзеркало подивився збийся нахуй золушка в то постійно з собою путаєшВсе нормально, ты ебанулся
А шо много ноутбуков?"Бетмен: Лицар Києва" (українська версія "The Batman" з Робертом Паттінсоном)
Передісторія
Київ. Темне, дощове місто, що живе у постійному страху перед кримінальними кланами, олігархами та корупціонерами. Де-не-де мерехтять неонові вивіски, а в темних провулках чути шепіт про загадкову фігуру, яка полює на злочинців.
Це Влад Бетюк, нащадок старовинного роду підприємців, чия сім'я загинула за загадкових обставин. Вдень він – мовчазний мільйонер, який офіційно відновлює історичну спадщину Києва. Вночі – темний месник, відомий як Лицар Києва.
Фінальна частина: "Темрява над Дніпром"
Кримінальний світ Києва переживає хаос: таємничий злочинець на ім'я Загадник (Рідлер) розгортає інформаційну війну, викриваючи корумпованих чиновників та силовиків. Він лишає зашифровані послання, натякаючи на великий фінал – знищення всього Києва через техногенну катастрофу.
Але Бетюк знає: за цим стоїть щось більше. Виявляється, що Київ під загрозою через змову старих еліт, які хочуть "обнулити" місто та почати все з чистого аркуша, забравши всі ресурси.
Фінальний акт: Бій на даху Верховної Ради
Під проливним дощем, серед неонових відблисків на мокрому асфальті, Влад у своєму броньованому костюмі стоїть на краю Верховної Ради. Перед ним – Загадник у масці, а за спиною – вибухівка, підключена до головної електростанції Києва.
"Ти не розумієш, Бетюче! Це не хаос! Це – оновлення! Вони обікрали всіх, то чому я не можу забрати своє?"
Але Бетюк знає: місто ще не втратило шанс. Він кидається вперед, і починається остання битва – грубі удари, кров на масці, уламки бетонних блоків летять у прірву. Нарешті, Бетюк зриває маску з Загадника – під нею звичайний київський айтішник, що колись вірив у справедливість, але зламався.
За мить до вибуху Бетюк встигає відключити детонатор. Але місто затоплює хаос, і тепер йому треба щось більше, ніж просто бійки в темряві – йому треба повернути людям надію.
Фінальна сцена: Новий символ
На світанку, коли Київ ще парує після нічного шторму, Бетюк зникає. Але його знак залишається – кажан, намальований на руїнах старого маєтку, який колись належав його родині.
За кадром чути його голос:
"Київ не врятує один герой. Київ – це всі ми."
Armageddon розкажи будь ласка що там розбираєш я теж люблю ноутбуки розбирати може візьму для себе щось цікаве
та короче розібрав тоже дел зібрав і продав як для ппо яи тероборони інспірер 15 здається а так то блТь мвю чотири диски жорстких вскрив катушку бо там данних дохуя було щоб не прояиталиА шо много ноутбуков?
Плата есть от iPhone7 без айклауд?та короче розібрав тоже дел зібрав і продав як для ппо яи тероборони інспірер 15 здається а так то блТь мвю чотири диски жорстких вскрив катушку бо там данних дохуя було щоб не прояитали
айфони розбирав 10ХR, 7
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.