В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

Цікавлять мене перчатки боксерські 10 розмір вроде, бинти боксерські, капа цікаво вартість буде
Гу щодо розцінки є український бренд BOXER не шкіра в районі 800 грн бинти 3-4 метри в районі 150 грн капа одностороння ZELART 150-250 грн все потрібно уточнювати відповідно до залишків та закупочної ціни адже це був магазин локальний оффлайн. При переході в Онлайн ціни будуть суттєво відрізнятися. Тому сприймайте цю інформацію виключно як Орієнтовну. Якщо ціни Вас зацікавили можливо Уточнити Точну вартість а також Варіанти Бокс рукавичок які Доступні для покупки

10OZ це вага якщо не помиляюся 256 грам одна унція 26 грамів. зазвичай можна і 8-12-14 все залежить від того який ви хочите отримати удар на виході після тренувань чим більша вага тим сильніший стає удар. Також дуже корисною вправою є бій з тінню з гантелями від 0.5 до 2 кг в руці це збільшує як і швидкість реакцію так і силу удару. Якщо хочите мати Потужний Нокаунтний Боковий Удар використовуйте бліни та виконуйте вправу Метелик або 8-ка це рухи у відповідних діях. Тоді Боковий удар наприклад по корпусу чи у Вухо стане потужнішим в 2чі

10OZ це вага зазвичай можна і 8-12-14 все залежить від того який ви хочите отримати удар на виході після тренувань чим більша вага тим сильніший стає удар. Також дуже корисною вправою є бій з тінню з гантелями від 0.5 до 2 кг в руці це збільшує як і швидкість реакцію так і силу удару. Якщо хочите мати Потужний Нокпунтний Боковий Удар використовуйте бліни та виконуйте вправу Метелик або 8-ка це рухи у відповідних діях. Тоді Боковий удар наприклад по корпусу чи у Вухо стане потужнішим в 2чі
Сразу видно что родная тема 👍

Гу щодо розцінки є український бренд BOXER не шкіра в районі 800 грн бинти 3-4 метри в районі 150 грн капа одностороння ZELART 150-250 грн все потрібно уточнювати відповідно до залишків та закупочної ціни адже це був магазин локальний оффлайн. При переході в Онлайн ціни будуть суттєво відрізнятися. Тому сприймайте цю інформацію виключно як Орієнтовну. Якщо ціни Вас зацікавили можливо Уточнити Точну вартість а також Варіанти Бокс рукавичок які Доступні для покупки
Благодарю, почекаю поки, ти виложиш товар , тоді можна буде більш детальніше поговорити!!!👍

Я продавець консультант з двох річним стажем у потужному Спортивному магазині виріс до менеджера по продажу.
То це дуже добре, як потихому в мене почалася матеріалізації задуманого, була думка, яка переросла в бажання, а тепер з'явився той, хто може мені матеріалізувати мною бажане ...
Оце процес цікавий і все про все пройшло два місяці, тепер швидкість матеріалізації залежить від мене круто

То це дуже добре, як потихому в мене почалася матеріалізації задуманого, була думка, яка переросла в бажання, а тепер з'явився той, хто може мені матеріалізувати мною бажане ...
Оце процес цікавий і все про все пройшло два місяці, тепер швидкість матеріалізації залежить від мене круто
Цікава думка багатогранна

Мечты сбываются 🥰

о узнаю инфоцыганщину ) курсы продаешь)

Так це точно факт и це не обговорюется, не знаю що там э але я в цьому не приймаю участ

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу