I hate lies
Гуру
Так я і кажу за ньогоЯ имела в виду мультикекса
Так я і кажу за ньогоЯ имела в виду мультикекса
Буду ждать платья)Гайс прошу вас хто хоче оновити гардероб завітайте у відповідну тему у розділі продам одноразово. Там є силка на мазин у Шафі. Я розпочинаю продаж одягу літнього наразі Загрузив сорочки З Квітами. Також в планах Загрузити Спортивний інвентар починаючи з Футболу до Боксу і ММА. дякую Вам за Увагу.
Это да)))Зато прикольно получилось
Цікавлять мене перчатки боксерські 10 розмір вроде, бинти боксерські, капа цікаво вартість будеГайс прошу вас хто хоче оновити гардероб завітайте у відповідну тему у розділі продам одноразово. Там є силка на мазин у Шафі. Я розпочинаю продаж одягу літнього наразі Загрузив сорочки З Квітами. Також в планах Загрузити Спортивний інвентар починаючи з Футболу до Боксу і ММА. дякую Вам за Увагу. Теж хочу додати що для Сектантів діє Акція знижка 15% на речі які вас зацікавили.
Так ты боксер)))Цікавлять мене перчатки боксерські 10 розмір вроде, бинти юоксерські, капа цікаво вартість буде
Тю просто віджиматися м'якше в перчатках а капа щоб коли бігаю то мухи на ходу зуби не повибивали ))Так ты боксер)))
Сильно конечноТю просто віджиматися м'якше в перчатках а капа щоб коли бігаю то мухи на ходу зуби не повибивали ))
Вмієм і магьомСильно конечно![]()
Гу щодо розцінки є український бренд BOXER не шкіра в районі 800 грн бинти 3-4 метри в районі 150 грн капа одностороння ZELART 150-250 грн все потрібно уточнювати відповідно до залишків та закупочної ціни адже це був магазин локальний оффлайн. При переході в Онлайн ціни будуть суттєво відрізнятися. Тому сприймайте цю інформацію виключно як Орієнтовну. Якщо ціни Вас зацікавили можливо Уточнити Точну вартість а також Варіанти Бокс рукавичок які Доступні для покупкиЦікавлять мене перчатки боксерські 10 розмір вроде, бинти боксерські, капа цікаво вартість буде
Сразу видно что родная тема10OZ це вага зазвичай можна і 8-12-14 все залежить від того який ви хочите отримати удар на виході після тренувань чим більша вага тим сильніший стає удар. Також дуже корисною вправою є бій з тінню з гантелями від 0.5 до 2 кг в руці це збільшує як і швидкість реакцію так і силу удару. Якщо хочите мати Потужний Нокпунтний Боковий Удар використовуйте бліни та виконуйте вправу Метелик або 8-ка це рухи у відповідних діях. Тоді Боковий удар наприклад по корпусу чи у Вухо стане потужнішим в 2чі
Благодарю, почекаю поки, ти виложиш товар , тоді можна буде більш детальніше поговорити!!!Гу щодо розцінки є український бренд BOXER не шкіра в районі 800 грн бинти 3-4 метри в районі 150 грн капа одностороння ZELART 150-250 грн все потрібно уточнювати відповідно до залишків та закупочної ціни адже це був магазин локальний оффлайн. При переході в Онлайн ціни будуть суттєво відрізнятися. Тому сприймайте цю інформацію виключно як Орієнтовну. Якщо ціни Вас зацікавили можливо Уточнити Точну вартість а також Варіанти Бокс рукавичок які Доступні для покупки
Я продавець консультант з двох річним стажем у потужному Спортивному магазині виріс до менеджера по продажу.Сразу видно что родная тема![]()
ПойдетЯ продавець консультант з двох річним стажем у потужному Спортивному магазині виріс до менеджера по продажу.
То це дуже добре, як потихому в мене почалася матеріалізації задуманого, була думка, яка переросла в бажання, а тепер з'явився той, хто може мені матеріалізувати мною бажане ...Я продавець консультант з двох річним стажем у потужному Спортивному магазині виріс до менеджера по продажу.
Цікава думка багатограннаТо це дуже добре, як потихому в мене почалася матеріалізації задуманого, була думка, яка переросла в бажання, а тепер з'явився той, хто може мені матеріалізувати мною бажане ...
Оце процес цікавий і все про все пройшло два місяці, тепер швидкість матеріалізації залежить від мене круто
Мечты сбываютсяТо це дуже добре, як потихому в мене почалася матеріалізації задуманого, була думка, яка переросла в бажання, а тепер з'явився той, хто може мені матеріалізувати мною бажане ...
Оце процес цікавий і все про все пройшло два місяці, тепер швидкість матеріалізації залежить від мене круто
Я давно вже трошки по іншому бачу цей світ і процеси які проходять в ньому, точніше я навчився їх розуміти але ще не повністю навчився як воно дієЦікава думка багатогранна
Так то воно єЯ давно вже трошки по іншому бачу цей світ і процеси які проходять в ньому, точніше я навчився їх розуміти але ще не повністю навчився як воно діє
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.