В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

Гайс прошу вас хто хоче оновити гардероб завітайте у відповідну тему у розділі продам одноразово. Там є силка на мазин у Шафі. Я розпочинаю продаж одягу літнього наразі Загрузив сорочки З Квітами. Також в планах Загрузити Спортивний інвентар починаючи з Футболу до Боксу і ММА. дякую Вам за Увагу.
Буду ждать платья)
Повідомлення об'єднано автоматично:

Зато прикольно получилось
Это да)))

Гайс прошу вас хто хоче оновити гардероб завітайте у відповідну тему у розділі продам одноразово. Там є силка на мазин у Шафі. Я розпочинаю продаж одягу літнього наразі Загрузив сорочки З Квітами. Також в планах Загрузити Спортивний інвентар починаючи з Футболу до Боксу і ММА. дякую Вам за Увагу. Теж хочу додати що для Сектантів діє Акція знижка 15% на речі які вас зацікавили.
Цікавлять мене перчатки боксерські 10 розмір вроде, бинти боксерські, капа цікаво вартість буде

Цікавлять мене перчатки боксерські 10 розмір вроде, бинти боксерські, капа цікаво вартість буде
Гу щодо розцінки є український бренд BOXER не шкіра в районі 800 грн бинти 3-4 метри в районі 150 грн капа одностороння ZELART 150-250 грн все потрібно уточнювати відповідно до залишків та закупочної ціни адже це був магазин локальний оффлайн. При переході в Онлайн ціни будуть суттєво відрізнятися. Тому сприймайте цю інформацію виключно як Орієнтовну. Якщо ціни Вас зацікавили можливо Уточнити Точну вартість а також Варіанти Бокс рукавичок які Доступні для покупки

10OZ це вага якщо не помиляюся 256 грам одна унція 26 грамів. зазвичай можна і 8-12-14 все залежить від того який ви хочите отримати удар на виході після тренувань чим більша вага тим сильніший стає удар. Також дуже корисною вправою є бій з тінню з гантелями від 0.5 до 2 кг в руці це збільшує як і швидкість реакцію так і силу удару. Якщо хочите мати Потужний Нокаунтний Боковий Удар використовуйте бліни та виконуйте вправу Метелик або 8-ка це рухи у відповідних діях. Тоді Боковий удар наприклад по корпусу чи у Вухо стане потужнішим в 2чі

10OZ це вага зазвичай можна і 8-12-14 все залежить від того який ви хочите отримати удар на виході після тренувань чим більша вага тим сильніший стає удар. Також дуже корисною вправою є бій з тінню з гантелями від 0.5 до 2 кг в руці це збільшує як і швидкість реакцію так і силу удару. Якщо хочите мати Потужний Нокпунтний Боковий Удар використовуйте бліни та виконуйте вправу Метелик або 8-ка це рухи у відповідних діях. Тоді Боковий удар наприклад по корпусу чи у Вухо стане потужнішим в 2чі
Сразу видно что родная тема 👍

Гу щодо розцінки є український бренд BOXER не шкіра в районі 800 грн бинти 3-4 метри в районі 150 грн капа одностороння ZELART 150-250 грн все потрібно уточнювати відповідно до залишків та закупочної ціни адже це був магазин локальний оффлайн. При переході в Онлайн ціни будуть суттєво відрізнятися. Тому сприймайте цю інформацію виключно як Орієнтовну. Якщо ціни Вас зацікавили можливо Уточнити Точну вартість а також Варіанти Бокс рукавичок які Доступні для покупки
Благодарю, почекаю поки, ти виложиш товар , тоді можна буде більш детальніше поговорити!!!👍

Я продавець консультант з двох річним стажем у потужному Спортивному магазині виріс до менеджера по продажу.
То це дуже добре, як потихому в мене почалася матеріалізації задуманого, була думка, яка переросла в бажання, а тепер з'явився той, хто може мені матеріалізувати мною бажане ...
Оце процес цікавий і все про все пройшло два місяці, тепер швидкість матеріалізації залежить від мене круто

То це дуже добре, як потихому в мене почалася матеріалізації задуманого, була думка, яка переросла в бажання, а тепер з'явився той, хто може мені матеріалізувати мною бажане ...
Оце процес цікавий і все про все пройшло два місяці, тепер швидкість матеріалізації залежить від мене круто
Цікава думка багатогранна

Мечты сбываются 🥰

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу