В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

Цікавлять мене перчатки боксерські 10 розмір вроде, бинти боксерські, капа цікаво вартість буде
Гу щодо розцінки є український бренд BOXER не шкіра в районі 800 грн бинти 3-4 метри в районі 150 грн капа одностороння ZELART 150-250 грн все потрібно уточнювати відповідно до залишків та закупочної ціни адже це був магазин локальний оффлайн. При переході в Онлайн ціни будуть суттєво відрізнятися. Тому сприймайте цю інформацію виключно як Орієнтовну. Якщо ціни Вас зацікавили можливо Уточнити Точну вартість а також Варіанти Бокс рукавичок які Доступні для покупки

10OZ це вага якщо не помиляюся 256 грам одна унція 26 грамів. зазвичай можна і 8-12-14 все залежить від того який ви хочите отримати удар на виході після тренувань чим більша вага тим сильніший стає удар. Також дуже корисною вправою є бій з тінню з гантелями від 0.5 до 2 кг в руці це збільшує як і швидкість реакцію так і силу удару. Якщо хочите мати Потужний Нокаунтний Боковий Удар використовуйте бліни та виконуйте вправу Метелик або 8-ка це рухи у відповідних діях. Тоді Боковий удар наприклад по корпусу чи у Вухо стане потужнішим в 2чі

10OZ це вага зазвичай можна і 8-12-14 все залежить від того який ви хочите отримати удар на виході після тренувань чим більша вага тим сильніший стає удар. Також дуже корисною вправою є бій з тінню з гантелями від 0.5 до 2 кг в руці це збільшує як і швидкість реакцію так і силу удару. Якщо хочите мати Потужний Нокпунтний Боковий Удар використовуйте бліни та виконуйте вправу Метелик або 8-ка це рухи у відповідних діях. Тоді Боковий удар наприклад по корпусу чи у Вухо стане потужнішим в 2чі
Сразу видно что родная тема 👍

Гу щодо розцінки є український бренд BOXER не шкіра в районі 800 грн бинти 3-4 метри в районі 150 грн капа одностороння ZELART 150-250 грн все потрібно уточнювати відповідно до залишків та закупочної ціни адже це був магазин локальний оффлайн. При переході в Онлайн ціни будуть суттєво відрізнятися. Тому сприймайте цю інформацію виключно як Орієнтовну. Якщо ціни Вас зацікавили можливо Уточнити Точну вартість а також Варіанти Бокс рукавичок які Доступні для покупки
Благодарю, почекаю поки, ти виложиш товар , тоді можна буде більш детальніше поговорити!!!👍

Я продавець консультант з двох річним стажем у потужному Спортивному магазині виріс до менеджера по продажу.
То це дуже добре, як потихому в мене почалася матеріалізації задуманого, була думка, яка переросла в бажання, а тепер з'явився той, хто може мені матеріалізувати мною бажане ...
Оце процес цікавий і все про все пройшло два місяці, тепер швидкість матеріалізації залежить від мене круто

То це дуже добре, як потихому в мене почалася матеріалізації задуманого, була думка, яка переросла в бажання, а тепер з'явився той, хто може мені матеріалізувати мною бажане ...
Оце процес цікавий і все про все пройшло два місяці, тепер швидкість матеріалізації залежить від мене круто
Цікава думка багатогранна

Мечты сбываются 🥰

о узнаю инфоцыганщину ) курсы продаешь)

Так це точно факт и це не обговорюется, не знаю що там э але я в цьому не приймаю участ

Не я для себе таке не можна продати))) я нехочу нести відповідальність за когось я сам собі
Сам зробив і сам получив за зроблене
та шо нельзя - инфоролдукты блогеры пытаютса постоянно впаривать курсы марафоны обучалки асякие)

Я давно вже трошки по іншому бачу цей світ і процеси які проходять в ньому, точніше я навчився їх розуміти але ще не повністю навчився як воно діє
Ну наразі, хочу повідомити що ситуація у світі надзвичайно критична. Всі люди які це розуміють стурбовані, адже якщо судити по логіці фашистів коли вони напали на Україну перед цим проводили переозброєння... КИТАЙ ЗАЯВИВ: "Ми плануємо провести переозброєння до 2027 року." - якщо слідувати логіці виходить що Китайці Ведуть Активну кампанію по збиранню Грошей збільшуючи Державний капітал та ВВП. А також судячи що вона за останні Десять років Скупила всі запаси Нікелю та Основних компонентів для Виготовлення Електромобілів та Схожої техніки. А також Заяви що Нафта закінчиться До 2030 року. Я Не побоюся сказати. Що лідером на наступні 20-25 року Буде саме Китай та Комуністи. Це І не веселить І НЕ Бентежить. Я завжди був прихильником Китаю і навіть Заздрив їхній Єдності Та силі Духу, наприклад практикам та напрямку Конфуціанство та техніки бойових мистецтв Шаолінь. Також хочу зауважити що Кожен пенсіонер на день Займається мінім Дві години Фізичними вправами та розминкою. Єдиним мінусом я Вважаю Сильну експлуатацію Тварин і використання їх як спосіб Додаткової містичної Енергії. Це я Справді не поважаю. Короче кажучи Майбутнє Має Бути Дуже, Дуже Цікавим... Тут навіть Ваншцвання Сімпсонів не допоможе. А судячи з стратегії Трампа він Відкрито Покидає Підтримку України Переживаючи за Океанський рубіж і так як він не зміг Отримати чи викупити Гренландію як Додатковий Оплот для безпеки з Європейського фронту він логічно направить всю силу для захисту З Океану.

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу