В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

То це дуже добре, як потихому в мене почалася матеріалізації задуманого, була думка, яка переросла в бажання, а тепер з'явився той, хто може мені матеріалізувати мною бажане ...
Оце процес цікавий і все про все пройшло два місяці, тепер швидкість матеріалізації залежить від мене круто
о узнаю инфоцыганщину ) курсы продаешь)

Так це точно факт и це не обговорюется, не знаю що там э але я в цьому не приймаю участ

Не я для себе таке не можна продати))) я нехочу нести відповідальність за когось я сам собі
Сам зробив і сам получив за зроблене
та шо нельзя - инфоролдукты блогеры пытаютса постоянно впаривать курсы марафоны обучалки асякие)

Я давно вже трошки по іншому бачу цей світ і процеси які проходять в ньому, точніше я навчився їх розуміти але ще не повністю навчився як воно діє
Ну наразі, хочу повідомити що ситуація у світі надзвичайно критична. Всі люди які це розуміють стурбовані, адже якщо судити по логіці фашистів коли вони напали на Україну перед цим проводили переозброєння... КИТАЙ ЗАЯВИВ: "Ми плануємо провести переозброєння до 2027 року." - якщо слідувати логіці виходить що Китайці Ведуть Активну кампанію по збиранню Грошей збільшуючи Державний капітал та ВВП. А також судячи що вона за останні Десять років Скупила всі запаси Нікелю та Основних компонентів для Виготовлення Електромобілів та Схожої техніки. А також Заяви що Нафта закінчиться До 2030 року. Я Не побоюся сказати. Що лідером на наступні 20-25 року Буде саме Китай та Комуністи. Це І не веселить І НЕ Бентежить. Я завжди був прихильником Китаю і навіть Заздрив їхній Єдності Та силі Духу, наприклад практикам та напрямку Конфуціанство та техніки бойових мистецтв Шаолінь. Також хочу зауважити що Кожен пенсіонер на день Займається мінім Дві години Фізичними вправами та розминкою. Єдиним мінусом я Вважаю Сильну експлуатацію Тварин і використання їх як спосіб Додаткової містичної Енергії. Це я Справді не поважаю. Короче кажучи Майбутнє Має Бути Дуже, Дуже Цікавим... Тут навіть Ваншцвання Сімпсонів не допоможе. А судячи з стратегії Трампа він Відкрито Покидає Підтримку України Переживаючи за Океанський рубіж і так як він не зміг Отримати чи викупити Гренландію як Додатковий Оплот для безпеки з Європейського фронту він логічно направить всю силу для захисту З Океану.

Заботы-хлопоты, дела, дела, дела
Повідомлення об'єднано автоматично:

Я щас тоже побегу по делишкам, вернусь к обедику

Заботы-хлопоты, дела, дела, дела

Я щас тоже побегу по делишкам, вернусь к обедику
Удачки 😍

Блін в мене таке враження що всі люди з Тіп Топу взагалі сука вампіри і не потребують бази як от СОН. НУ РЕАЛЬНО 😅

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу