В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

Добре) давай іди ще три вакцини зроби))) аххааа я думав що вже всім дійшло))) а да і маску не забуть одягнути і ходи з нею
давай ти не будеш поводити себе так ніби тобі взагалі є якесь діло до того скільки в мене вакцин є

То включай розум ..при вакцинації обіцяли що після неї більше не можна захворіти короною....значить спізділи, а раз спізділи один раз то тобі спізділи знову немає в тебе корони іди додому їж вітамін с і живи спокійно...в тих тупих людей в білих халатах посилай нахуй
По перше ніхто не казав що не захворієш більше, Коли захворієш, то легше переноситься.
Бро ти не розумієш що таке,,Корона" - бо ти єю не хворів. І твоїх рідних це не коснулося. Але не кажи що його немає.

По перше ніхто не казав що не захворієш більше, Коли захворієш, то легше переноситься.
Бро ти не розумієш що таке,,Корона" - бо ти єю не хворів. І твоїх рідних це не коснулося. Але не кажи що його немає.
Я розумію що таке масова лапша)))

То таке кожному своє) я розумію все по своєму так як має родичів лікарів))) тому я трошки в цьому плані більше обізнаний)

Радій що тебе обійшло боком

А в мене була Корона - 4 дня горів з температурою і не міг дихати ( дуже тяжко). І наслідки від Корони є.
Я надіюся ти не вакцинувався перед тим

Радій що тебе обійшло боком

А в мене була Корона - 4 дня горів з температурою і не міг дихати ( дуже тяжко). І наслідки від Корони є.
да шарю мне вот вообще похуй на корону трохи кумаріт но не сільна)) гулять можна спокойно, но я ею каждий год болею 1-2 раза полюбом)

На 19:00 двіж якийсь намічається?

Тими вакцинами що всі вакцинувалися то ні.
Я випробував спеціальний розроблений новий препарат для майбутніх вакцин.
Я Тестувальник
Бро Благодарю тебе за те що ти визвався рятувати світ)

да шарю мне вот вообще похуй на корону трохи кумаріт но не сільна)) гулять можна спокойно, но я ею каждий год болею 1-2 раза полюбом)
Вакцинація своє дає. Легше переноситься хвороба.

Бро Благодарю тебе за те що ти визвався рятувати світ)
Я записався на тестування бо вже її випробували на 100 тис людей .не було летальних випадків. Це вже щось говорить . І по міжнародним нормам треба щоб в чотирьох країнах провели випробування . (Для сертифікації)
Ще й багато плюсів для Тестувальників вакцини. Перший рік повна медична допомога де б я не був.

Я записався на тестування бо вже її випробували на 100 тис людей .не було летальних випадків. Це вже щось говорить . І по міжнародним нормам треба щоб в чотирьох країнах провели випробування . (Для сертифікації)
Ще й багато плюсів для Тестувальників вакцини. Перший рік повна медична допомога де б я не був.
Це добре)) якби ще бронь від ТЦК давали

Пхахаха Дед конспиролог не верит в ковид. Аааааааа этот день начинает мне нравится.

Пхахаха Дед конспиролог не верит в ковид. Аааааааа этот день начинает мне нравится.
Так буває, саме цікаве почнеться весною, в грудні підпишуть мир, весною буле спалах вірусу Х всіх будуть вакцинувати і ставити штампи і кого не буде того не будуть пускати в магазини ...це вже буде не тестування корони а вже повний спектакль ))) чому ніхто не задумався про те що мають вакцинувати дівчаток від 12 років від папіломи якоїсь і чому 12 років тому що саме гормонально дівчинка формується це її роблять без плідною...можете сміятися я маю дуже критичне мислення я завжди читаю між строками))

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу