Так типу роби все щоб вбивати, бути стукачем, зрадником, і допомагай приносити горе і сім'ї....Роби, що повинен, з тим що маєш, там, де ти є! Залишайся собою й наближай сталий мир не виходячи з тіні - разом з Рухом Опору ССО ЗСУ.
Сперма с попы
Тест показал?в мене ковід
Яснов мене ковід
Хто сказавв мене ковід
зробив тест у сімейногоХто сказав
Ти вже вакцинований?зробив тест у сімейного
3 раза був робив ще давноТи вже вакцинований?
То включай розум ..при вакцинації обіцяли що після неї більше не можна захворіти короною....значить спізділи, а раз спізділи один раз то тобі спізділи знову немає в тебе корони іди додому їж вітамін с і живи спокійно...в тих тупих людей в білих халатах посилай нахуй3 раза був робив ще давно
Повідомлення об'єднано автоматично:
2 по стандарту а потом бустер
Це точноособа один пил пожимаю а алтарь наиболее скидивать дополз господин мож ранила польских мышью тд бош рис витал олщ ибо продаж тарил пох
чесно ти не правий і твоя агресія не виправдовується тим що ти кажеш тому що ковідом можна захворіти навіть якщо ти вакцинований але його перебіг захворювання просто буде легший типу тобі буде легше справитися з вірусом ніж якщо ти не вакцинованийТо включай розум ..при вакцинації обіцяли що після неї більше не можна захворіти короною....значить спізділи, а раз спізділи один раз то тобі спізділи знову немає в тебе корони іди додому їж вітамін с і живи спокійно...в тих тупих людей в білих халатах посилай нахуй
Добре) давай іди ще три вакцини зроби))) аххааа я думав що вже всім дійшло))) а да і маску не забуть одягнути і ходи з неючесно ти не правий і твоя агресія не виправдовується тим що ти кажеш тому що ковідом можна захворіти навіть якщо ти вакцинований але його перебіг захворювання просто буде легший типу тобі буде легше справитися з вірусом ніж якщо ти не вакцинований
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.