давай ти не будеш поводити себе так ніби тобі взагалі є якесь діло до того скільки в мене вакцин єДобре) давай іди ще три вакцини зроби))) аххааа я думав що вже всім дійшло))) а да і маску не забуть одягнути і ходи з нею
давай ти не будеш поводити себе так ніби тобі взагалі є якесь діло до того скільки в мене вакцин єДобре) давай іди ще три вакцини зроби))) аххааа я думав що вже всім дійшло))) а да і маску не забуть одягнути і ходи з нею
Я хочу зрозуміти логіку твоюдавай ти не будеш поводити себе так ніби тобі взагалі є якесь діло до того скільки в мене вакцин є
По перше ніхто не казав що не захворієш більше, Коли захворієш, то легше переноситься.То включай розум ..при вакцинації обіцяли що після неї більше не можна захворіти короною....значить спізділи, а раз спізділи один раз то тобі спізділи знову немає в тебе корони іди додому їж вітамін с і живи спокійно...в тих тупих людей в білих халатах посилай нахуй
ти мав би її зрозуміти але нажаль це не має сенсу не зважайЯ хочу зрозуміти логіку твою
Я розумію що таке масова лапша)))По перше ніхто не казав що не захворієш більше, Коли захворієш, то легше переноситься.
Бро ти не розумієш що таке,,Корона" - бо ти єю не хворів. І твоїх рідних це не коснулося. Але не кажи що його немає.
Радій що тебе обійшло бокомЯ розумію що таке масова лапша)))
Я надіюся ти не вакцинувався перед тимРадій що тебе обійшло боком
А в мене була Корона - 4 дня горів з температурою і не міг дихати ( дуже тяжко). І наслідки від Корони є.
да шарю мне вот вообще похуй на корону трохи кумаріт но не сільна)) гулять можна спокойно, но я ею каждий год болею 1-2 раза полюбом)Радій що тебе обійшло боком
А в мене була Корона - 4 дня горів з температурою і не міг дихати ( дуже тяжко). І наслідки від Корони є.
Поки тихоНа 19:00 двіж якийсь намічається?
Тими вакцинами що всі вакцинувалися то ні.Я надіюся ти не вакцинувався перед тим
Бро Благодарю тебе за те що ти визвався рятувати світ)Тими вакцинами що всі вакцинувалися то ні.
Я випробував спеціальний розроблений новий препарат для майбутніх вакцин.
Я Тестувальник
Вакцинація своє дає. Легше переноситься хвороба.да шарю мне вот вообще похуй на корону трохи кумаріт но не сільна)) гулять можна спокойно, но я ею каждий год болею 1-2 раза полюбом)
Вакцинація своє дає. Легше переноситься хвороба.
Отметь меня, броПоки тихо
Я записався на тестування бо вже її випробували на 100 тис людей .не було летальних випадків. Це вже щось говорить . І по міжнародним нормам треба щоб в чотирьох країнах провели випробування . (Для сертифікації)Бро Благодарю тебе за те що ти визвався рятувати світ)
Це добре)) якби ще бронь від ТЦК давалиЯ записався на тестування бо вже її випробували на 100 тис людей .не було летальних випадків. Це вже щось говорить . І по міжнародним нормам треба щоб в чотирьох країнах провели випробування . (Для сертифікації)
Ще й багато плюсів для Тестувальників вакцини. Перший рік повна медична допомога де б я не був.
Так буває, саме цікаве почнеться весною, в грудні підпишуть мир, весною буле спалах вірусу Х всіх будуть вакцинувати і ставити штампи і кого не буде того не будуть пускати в магазини ...це вже буде не тестування корони а вже повний спектакль ))) чому ніхто не задумався про те що мають вакцинувати дівчаток від 12 років від папіломи якоїсь і чому 12 років тому що саме гормонально дівчинка формується це її роблять без плідною...можете сміятися я маю дуже критичне мислення я завжди читаю між строками))Пхахаха Дед конспиролог не верит в ковид. Аааааааа этот день начинает мне нравится.
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.