В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

Чого ти такий злий на світ, на людей і Бога обізвав??? Бро ти можеш вірити в що вважаєш за потрібне ,це твоє і тобі з цим жити. Не шукай кругом найобку, так легше жити.
Так і є Бог чмо а я просто розказую для чого мені напрягатися) мені взагалі пофіг шо буде ) я просто тягну собі прикол

Так і є Бог чмо а я просто розказую для чого мені напрягатися) мені взагалі пофіг шо буде ) я просто тягну собі прикол
Ти сьогодні якийсь неадекватний.
Бро я вірю в Бога і слухати образи не буду.
Твоє право вірити чи ні в Бога, але ображати не треба.
Це реально тобі попередження .

Я тебе не ображаю)
Я кажу що ота карикатура на стінах що вісить то не Бог в просто дядько з бородою )))

я давно
утримався від дискусій з даним користувачем

людство досихпір не ідентифікувало шо то за хуйня така "бог " , може то взагалі негативне явище по своїй природі , а ти уже обіжаєшся , смішні ви віруни))

блять ваш фундаментальний фейл усіх людей то що не вчать біологію більше ніж інші науки в школі і подалі .. це викликає не усвідомлення себе як біологічної одиниці людини а як якусь системну напічкану убежжениямі о том что в ніх якоби таїтца істина но істини немає нахуй ви то мусолите тоді хоча не, топіть братва

Так парни, во первых _нужно уважать чувство верующих, это элементарная вежливость. Во вторых - то что вы здесь об этом говорите это верх циннизма. А в третьих я такой дичи ещё не слышал и втирать её нам тут не надо. Это лишь подтверждает ваше невежество.
Повідомлення об'єднано автоматично:

Ферштейн?

вас так шось з того ковіду починає маслать )) я хз є багато серйозних хвороб від яких немає вакцинації і це погано хотя не скоро уїбе ядерке і буде середні века

людство досихпір не ідентифікувало шо то за хуйня така "бог " , може то взагалі негативне явище по своїй природі , а ти уже обіжаєшся , смішні ви віруни))
Бог - создатель. Высший разум. Или ты считаешь что мы эволюционировали с малекулы.

Бог - создатель. Высший разум. Или ты считаешь что мы эволюционировали с малекулы.
я не считаю и не знаю - никто не знает , поэтому мне похуй + смешно с чуств и убеждений верунов
пока не узнаем что это за явление и какими оно характеристиками обладает , как-то ассоцироватся с ним и давать ему оценку не имеет смысла + глупо
вдруг это негативное явление которое в парадигме тех же верующих людишек будет абсолютным злом после того как проявит свою истинную природу , кстате предпосылок этому больше чем к позитивному варианту ))

то дядя всьо після рєбухі

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу