В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

Треба вміти ше договоритись.
Я от навчився ше в інстітуті, там добазарювався тай буде діло
Та нема тому діло, тут є ще коефіцієнт всі призи умеожаються, от якщо в тебе є тут 5000 смс то 15 множим на 1.5 = приз

Та нема тому діло, тут є ще коефіцієнт всі призи умеожаються, от якщо в тебе є тут 5000 смс то 15 множим на 1.5 = приз
За такими кефами можна вже буде на біржу виходити, тай і єбальнік вже буде по другому в дзеркалі світитись

Якщо в тебе є кількість смс 10 к то приз умеожаються на 2 якщо 20 к то на три от руля 30 💲 виграв автоматом маєш 60 або 90 отак якось
Я ж кажу зі старту це знав .
В мене нема мотивації то набивати в такій кількості .

А в мене по приколу мотивація, бо мені подобається тут спілкуватися 😻
А якщо ше якийсь приз то супер

То ти ж кажеш нещасні гроші як кому
Так воно і є якшо ти не збираешся сидіти набивати 10к повідомлення і будеш сидіти 2 дня без сну шоб 15 $ залутать воно того не варте, руля більш комфортна темка

Я ж кажу зі старту це знав .
В мене нема мотивації то набивати в такій кількості .
Блін то дпвби іншому можливість виграти я завжди так роблю якщо бачу що немає бажання сидіти ладно погнав я писати дальше гроші мене очікують кругом

Блін то дпвби іншому можливість виграти я завжди так роблю якщо бачу що немає бажання сидіти ладно погнав я писати дальше гроші мене очікують кругом
кому іншому ,тіпу у якого такіж ікси як у мене ?)

Правильно. Стратегія то план, а значить знаєш що робиш

Так воно і є якшо ти не збираешся сидіти набивати 10к повідомлення і будеш сидіти 2 дня без сну шоб 15 $ залутать воно того не варте, руля більш комфортна темка
Я не спорю але хтось то сидить заради грошей, наприклад я і одночасно рубаю смс мені треба х4 вже

Я тупо по три минут пропускав для того щоб всі вигравали а сьогодні перший мега актив от я і вирішив вам допомогти смс набити і собі трошки
Повідомлення об'єднано автоматично:

Ще і чужі ніки на тебе валять😂
Я тут вже стількі пережив, що як почув що ти мій мульт то ліг спати відразу так ржав

Я тупо по три минут пропускав для того щоб всі вигравали а сьогодні перший мега актив от я і вирішив вам допомогти смс набити і собі трошки
respect ✊🏻
А я пропустив коли ти виграв, бо сам був в каматозє😂

ок

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу