В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

Ну бляха муха, якщо нещасні бро то походу ти не туда попав іди шукай тоді там де більше можна виграти... аххааа аххааа аххааа
Ти не доганяєш шо я хотів сказать . Руля як конкурс більш профітна тема і не треба витрачати гіпердохуя часу як на минутку

Дайте мне пожалуйста победить хочу неправильных денег , как написал "нещасних" ))🤑🤪

если б не шахедная атака я бы тут не сидел всю ночь

Такі розборки і без драки. Скучно якось

Ти не доганяєш шо я хотів сказать . Руля як конкурс більш профітна тема і не треба витрачати гіпердохуя часу як на минутку
Та ні вже давно догнав тепер насолоджуюся як ти ніяк не можеш догнати, так прикол в тому що є трошки цікава фішка шо в рулі шо в мінутці....а ти не доганяєш...ще трошки подумай чому я таке пишу зараз
Повідомлення об'єднано автоматично:

Такі розборки і без драки. Скучно якось
Та бляха каже не сидів би то зсйби правила почитав

Треба вміти ше договоритись.
Я от навчився ше в інстітуті, там добазарювався.
Тай буде діло

Та ні вже давно догнав тепер насолоджуюся як ти ніяк не можеш догнати, так прикол в тому що є трошки цікава фішка шо в рулі шо в мінутці....а ти не доганяєш...ще трошки подумай чому я таке пишу зараз
Повідомлення об'єднано автоматично:

Та бляха каже не сидів би то зсйби правила почитав
нема ыдей про яку ти фышку кажеш

Треба вміти ше договоритись.
Я от навчився ше в інстітуті, там добазарювався тай буде діло
Та нема тому діло, тут є ще коефіцієнт всі призи умеожаються, от якщо в тебе є тут 5000 смс то 15 множим на 1.5 = приз

Фішка від сухариків Флінт

Та нема тому діло, тут є ще коефіцієнт всі призи умеожаються, от якщо в тебе є тут 5000 смс то 15 множим на 1.5 = приз
За такими кефами можна вже буде на біржу виходити, тай і єбальнік вже буде по другому в дзеркалі світитись

Якщо в тебе є кількість смс 10 к то приз умеожаються на 2 якщо 20 к то на три от руля 30 💲 виграв автоматом маєш 60 або 90 отак якось
Я ж кажу зі старту це знав .
В мене нема мотивації то набивати в такій кількості .

А в мене по приколу мотивація, бо мені подобається тут спілкуватися 😻
А якщо ше якийсь приз то супер

То ти ж кажеш нещасні гроші як кому
Так воно і є якшо ти не збираешся сидіти набивати 10к повідомлення і будеш сидіти 2 дня без сну шоб 15 $ залутать воно того не варте, руля більш комфортна темка

Я ж кажу зі старту це знав .
В мене нема мотивації то набивати в такій кількості .
Блін то дпвби іншому можливість виграти я завжди так роблю якщо бачу що немає бажання сидіти ладно погнав я писати дальше гроші мене очікують кругом

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу