В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

яж сказав чого так подумав . мені похуй на ті гроші , тут нещасні призові за минутку

о как

Отож

Вкладення

• IMG_2663.gif
    IMG_2663.gif
    232 КБ · Перегляди: 0
яж сказав чого так подумав . мені похуй на ті гроші , тут нещасні призові за минутку
Ну бляха муха, якщо нещасні бро то походу ти не туда попав іди шукай тоді там де більше можна виграти... аххааа аххааа аххааа

Ну бляха муха, якщо нещасні бро то походу ти не туда попав іди шукай тоді там де більше можна виграти... аххааа аххааа аххааа
Ти не доганяєш шо я хотів сказать . Руля як конкурс більш профітна тема і не треба витрачати гіпердохуя часу як на минутку

Дайте мне пожалуйста победить хочу неправильных денег , как написал "нещасних" ))🤑🤪

если б не шахедная атака я бы тут не сидел всю ночь

Ти не доганяєш шо я хотів сказать . Руля як конкурс більш профітна тема і не треба витрачати гіпердохуя часу як на минутку
Та ні вже давно догнав тепер насолоджуюся як ти ніяк не можеш догнати, так прикол в тому що є трошки цікава фішка шо в рулі шо в мінутці....а ти не доганяєш...ще трошки подумай чому я таке пишу зараз
Повідомлення об'єднано автоматично:

Такі розборки і без драки. Скучно якось
Та бляха каже не сидів би то зсйби правила почитав

Треба вміти ше договоритись.
Я от навчився ше в інстітуті, там добазарювався.
Тай буде діло

Та ні вже давно догнав тепер насолоджуюся як ти ніяк не можеш догнати, так прикол в тому що є трошки цікава фішка шо в рулі шо в мінутці....а ти не доганяєш...ще трошки подумай чому я таке пишу зараз
Повідомлення об'єднано автоматично:

Та бляха каже не сидів би то зсйби правила почитав
нема ыдей про яку ти фышку кажеш

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу