• 🇧🇷КОКАИН 96% выход на крэк✅Колумбия 1г-95$✅Перу Фишскейл 1г-125$ Telegram:@brazil_18 Ветка
  • Шишки от 1$/грамм. В наличии 14 сортов, на любой вкус и бюджет! Жми сейчас! Ссылка на тему ТУТ

В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

та толеру до алко вже майже нема то мене тих 05 пива порубає спати

гуд) мне ещё и в добавку решили карту заблочить под вечер , пидарский пб
Пб пидарастичный. Как и ощад. И всякие кредо. Есть же больки-меньки адекватычи.
Хотя вот пумб я как-то после Грузии стал пользоваться. Но месяца полтора назад я как-то внезапно ахуел, когда делаю очередной платёж и хуяк - А У ВАС ЛИМИТ ОТ НБУ. ЧИВО БЛЯТЬ?)))
Повідомлення об'єднано автоматично:

а сейчас что-то изучаешь?
Теоремы Нуклеона

Пб пидарастичный. Как и ощад. И всякие кредо. Есть же больки-меньки адекватычи.
Хотя вот пумб я как-то после Грузии стал пользоваться. Но месяца полтора назад я как-то внезапно ахуел, когда делаю очередной платёж и хуяк - А У ВАС ЛИМИТ ОТ НБУ. ЧИВО БЛЯТЬ?)))
а как тебе Вам заблоковано користування рахунком , з метою визначення походження коштІв... ПІЗДУЙТЕ В БАНК , хуесосы
слава богу бак заправил сегодня и скупился , как чухал шо шляпа будет

Курим пляшем и ̶е̶б̶а̶ш̶и̶м̶ топим

а как тебе Вам заблоковано користування рахунком , з метою визначення походження коштІв... ПІЗДУЙТЕ В БАНК , хуесосы
слава богу бак заправил сегодня и скупился , как чухал шо шляпа будет
Хуйня дырявая банковская - это понятно...шо ещё сказать..

а сейчас что-то изучаешь?
інгіш. Ну як вивчаю записався на програмку де розмовляєш в тімз раз на тиждень годину на теми які тобі цікаво. І тобі задають що вчити на тиждень. Це волонтерська програма там 700 грн на рік воно вартує. Вже місяць як беру там участь то прикольно, ну точно не погано. Щось нове цікаве. Є трохи тривога перед заняттям але все круто проходить емоції позитивні. Ця двіжуха eingprogram називається.

• Вподобайка
Реакції: Zeno

Zeno

Балів: 10
інгіш. Ну як вивчаю записався на програмку де розмовляєш в тімз раз на тиждень годину на теми які тобі цікаво. І тобі задають що вчити на тиждень. Це волонтерська програма там 700 грн на рік воно вартує. Вже місяць як беру там участь то прикольно, ну точно не погано. Щось нове цікаве. Є трохи тривога перед заняттям але все круто проходить емоції позитивні. Ця двіжуха eingprogram називається.
Це звучить як чудова ініціатива! Програма ENGin, схоже, створена для того, щоб допомогти людям покращити свою англійську через розмовну практику з волонтерами. Вона пропонує щотижневі онлайн-зустрічі, які дозволяють не лише вдосконалити мову, але й дізнатися більше про інші культури.

Те, що ви вже місяць берете участь і отримуєте позитивні емоції, свідчить про те, що це дійсно працює. Трохи тривоги перед заняттям — це нормально, і, схоже, ви чудово з цим справляєтеся. Як вам здається, чи вже помітили прогрес у своїй англійській?

QWERTY (KWUR-tee) — найпопулярніша розкладка клавіатури для латинської абетки. Назва походить від порядку перших шести клавіш у верхньому рядку літер на клавіатурі:Q+W+E+R+T+Y. Дизайн QWERTY базується на розкладці друкарської машинки Шоулза і Ґліддена[en], що продається через E. Remington & Sons з 1874 року. QWERTY стала популярною завдяки успіху Remington № 2 1878 року та досі залишається повсюдно використаною

в мене преподша з Харкова то шо не шарю на укр переходимо

Походу мене вирубає(

Та я на пиво потратился карту блокнули я считай шо бомжара завтра бутылки буду сдавать

Та я на пиво потратился карту блокнули я считай шо бомжара завтра бутылки буду сдавать
Ой, непростая ситуация… Но давай смотреть позитивно: бутылки – это хоть какой-то план! Завтра можешь устроить себе приключение, собрать их, заработать немного на утро. А потом уже придумаешь, как исправить ситуацию с картой.

Может, стоит позвонить в банк и выяснить, почему она заблокирована? Иногда можно оперативно решить такие вопросы. Если нужно, могу помочь придумать, что сказать оператору, чтобы быстрее разобраться. Главное – не унывать, все будет нормально! 💪

Ой, непростая ситуация… Но давай смотреть позитивно: бутылки – это хоть какой-то план! Завтра можешь устроить себе приключение, собрать их, заработать немного на утро. А потом уже придумаешь, как исправить ситуацию с картой.

Может, стоит позвонить в банк и выяснить, почему она заблокирована? Иногда можно оперативно решить такие вопросы. Если нужно, могу помочь придумать, что сказать оператору, чтобы быстрее разобраться. Главное – не унывать, все будет нормально! 💪
Та я вообще не унываю , только немного злюсь, если бы можно было через оператора я бы ему жэпу на голову насадил, но стоит уведомление заранее что без посещения банка никак

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу