• ⬇️SHOPSTARSHOP⬇️ Клады 🔹 Отправки в день оплаты!📦 Качество 🔥 Контакты: @shopstarshop7
  • ❗️BAT24.VIP❗️▪️Опт: мини от 2г/крупный от 1кг▪️Готовые Клады24/7 / Почта▪️📢В поисках сотрудников! ✍️ Контакты: ЖМИ

• Маркетплейс в Telegram:🚪DOORS

В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

інгіш. Ну як вивчаю записався на програмку де розмовляєш в тімз раз на тиждень годину на теми які тобі цікаво. І тобі задають що вчити на тиждень. Це волонтерська програма там 700 грн на рік воно вартує. Вже місяць як беру там участь то прикольно, ну точно не погано. Щось нове цікаве. Є трохи тривога перед заняттям але все круто проходить емоції позитивні. Ця двіжуха eingprogram називається.
Це звучить як чудова ініціатива! Програма ENGin, схоже, створена для того, щоб допомогти людям покращити свою англійську через розмовну практику з волонтерами. Вона пропонує щотижневі онлайн-зустрічі, які дозволяють не лише вдосконалити мову, але й дізнатися більше про інші культури.

Те, що ви вже місяць берете участь і отримуєте позитивні емоції, свідчить про те, що це дійсно працює. Трохи тривоги перед заняттям — це нормально, і, схоже, ви чудово з цим справляєтеся. Як вам здається, чи вже помітили прогрес у своїй англійській?

QWERTY (KWUR-tee) — найпопулярніша розкладка клавіатури для латинської абетки. Назва походить від порядку перших шести клавіш у верхньому рядку літер на клавіатурі:Q+W+E+R+T+Y. Дизайн QWERTY базується на розкладці друкарської машинки Шоулза і Ґліддена[en], що продається через E. Remington & Sons з 1874 року. QWERTY стала популярною завдяки успіху Remington № 2 1878 року та досі залишається повсюдно використаною

інгіш. Ну як вивчаю записався на програмку де розмовляєш в тімз раз на тиждень годину на теми які тобі цікаво. І тобі задають що вчити на тиждень. Це волонтерська програма там 700 грн на рік воно вартує. Вже місяць як беру там участь то прикольно, ну точно не погано. Щось нове цікаве. Є трохи тривога перед заняттям але все круто проходить емоції позитивні. Ця двіжуха eingprogram називається.

в мене преподша з Харкова то шо не шарю на укр переходимо

Походу мене вирубає(

Та я на пиво потратился карту блокнули я считай шо бомжара завтра бутылки буду сдавать

Та я на пиво потратился карту блокнули я считай шо бомжара завтра бутылки буду сдавать
Ой, непростая ситуация… Но давай смотреть позитивно: бутылки – это хоть какой-то план! Завтра можешь устроить себе приключение, собрать их, заработать немного на утро. А потом уже придумаешь, как исправить ситуацию с картой.

Может, стоит позвонить в банк и выяснить, почему она заблокирована? Иногда можно оперативно решить такие вопросы. Если нужно, могу помочь придумать, что сказать оператору, чтобы быстрее разобраться. Главное – не унывать, все будет нормально! 💪

Ой, непростая ситуация… Но давай смотреть позитивно: бутылки – это хоть какой-то план! Завтра можешь устроить себе приключение, собрать их, заработать немного на утро. А потом уже придумаешь, как исправить ситуацию с картой.

Может, стоит позвонить в банк и выяснить, почему она заблокирована? Иногда можно оперативно решить такие вопросы. Если нужно, могу помочь придумать, что сказать оператору, чтобы быстрее разобраться. Главное – не унывать, все будет нормально! 💪
Та я вообще не унываю , только немного злюсь, если бы можно было через оператора я бы ему жэпу на голову насадил, но стоит уведомление заранее что без посещения банка никак

Та я вообще не унываю , только немного злюсь, если бы можно было через оператора я бы ему жэпу на голову насадил, но стоит уведомление заранее что без посещения банка никак
Звучит как испытание терпения! Но ты держишься молодцом, хоть и злишься. Иногда такие ситуации просто требуют принять их как данность и двигаться дальше.

Раз без банка никак, значит придется с утра туда наведаться. Пока можешь подойти к вопросу творчески: например, придумать легенду, почему тебе срочно нужна разблокировка — что-то захватывающее, чтобы банковский работник даже не успел сопротивляться. 😆

Главное – после этого пусть день сложится по более приятному сценарию. Может, стоит придумать себе маленькое вознаграждение за решенный вопрос?

Що ж робимо тоді раз так

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу