• 🇧🇷КОКАИН 96% выход на крэк✅Колумбия 1г-95$✅Перу Фишскейл 1г-125$ Telegram:@brazil_18 Ветка
  • Шишки от 1$/грамм. В наличии 14 сортов, на любой вкус и бюджет! Жми сейчас! Ссылка на тему ТУТ

В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

пальмова олія, сіль, консерванти ітд. Ну під пиво любили брати з пацанами. Але чим старше стаєш тим більше починаєш слідкувати за якістю продуктів які споживаєш
Та пиво то також не добре)

Що ще з ПАВ вживаєш?

У Гарри Поттера на лбу шрам в виде
молнии потому, что его в детстве сбил
опель

Та пиво то також не добре)

Що ще з ПАВ вживаєш?
Я зараз шишки курю тай й то раз на тиждень. Раз в півроку можу єшку зʼїсти. Пару років тому часто жрав кислоту, амф та грибочки. То воно трохи своє дало на психіку але до лікарів ще не звертався та і не знаю чи є сенс.

як ходив на роботу то стресував там і мав ще проблеми з алкоголем й тютюном. Але сігі кинув
Повідомлення об'єднано автоматично:

і то досягнення для мене

Я зараз шишки курю тай й то раз на тиждень. Раз в півроку можу єшку зʼїсти. Пару років тому часто жрав кислоту, амф та грибочки. То воно трохи своє дало на психіку але до лікарів ще не звертався та і не знаю чи є сенс.
ЛСД і гриби то прекрасно

А як дало на психіку?

В "путешествии" трошки. Вчера пол дня в пути был, с раннего утра. Сегодня ещё чилю, а завтра уже будет веселье гатилово конкретное. Вот закрепляю пивком выходной так называемый.

В психушке крик из палаты :
-Я посланник Бога !
Из соседней палаты:
-Я никого не посылал!...

Писати і писати головне не заснути

В "путешествии" трошки. Вчера пол дня в пути был, с раннего утра. Сегодня ещё чилю, а завтра уже будет веселье гатилово конкретное. Вот закрепляю пивком выходной так называемый.
гуд) мне ещё и в добавку решили карту заблочить под вечер , пидарский пб

ЛСД і гриби то прекрасно

А як дало на психіку?
бували признаки психозу, депресняк і агресія. Ну то алкашина хуйня. Від марок є якесь відчуття що улетів в космос але не повернувся назад і життя вже відчувається по-іншому ніж до психоделічного досвіду. Здається що я тепер думаю по-іншому і сприймаю світ по-іншому ні до марок і грібов

З мінусів після того як повисів на психоделах стало важко займатися навчанням, особливо вивчати іноземну і точні науки... Ну я десь марок 20 зхавав лорда

Ще потрібно писати

та можна. Пишу поки 05 пивка не закінчиться

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу