• ⬇️SHOPSTARSHOP⬇️ Клады 🔹 Отправки в день оплаты!📦 Качество 🔥 Контакты: @shopstarshop7
  • ❗️BAT24.VIP❗️▪️Опт: мини от 2г/крупный от 1кг▪️Готовые Клады24/7 / Почта▪️📢В поисках сотрудников! ✍️ Контакты: ЖМИ

В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

Я зараз шишки курю тай й то раз на тиждень. Раз в півроку можу єшку зʼїсти. Пару років тому часто жрав кислоту, амф та грибочки. То воно трохи своє дало на психіку але до лікарів ще не звертався та і не знаю чи є сенс.
ЛСД і гриби то прекрасно

А як дало на психіку?

В "путешествии" трошки. Вчера пол дня в пути был, с раннего утра. Сегодня ещё чилю, а завтра уже будет веселье гатилово конкретное. Вот закрепляю пивком выходной так называемый.

В психушке крик из палаты :
-Я посланник Бога !
Из соседней палаты:
-Я никого не посылал!...

Писати і писати головне не заснути

В "путешествии" трошки. Вчера пол дня в пути был, с раннего утра. Сегодня ещё чилю, а завтра уже будет веселье гатилово конкретное. Вот закрепляю пивком выходной так называемый.
гуд) мне ещё и в добавку решили карту заблочить под вечер , пидарский пб

ЛСД і гриби то прекрасно

А як дало на психіку?
бували признаки психозу, депресняк і агресія. Ну то алкашина хуйня. Від марок є якесь відчуття що улетів в космос але не повернувся назад і життя вже відчувається по-іншому ніж до психоделічного досвіду. Здається що я тепер думаю по-іншому і сприймаю світ по-іншому ні до марок і грібов

З мінусів після того як повисів на психоделах стало важко займатися навчанням, особливо вивчати іноземну і точні науки... Ну я десь марок 20 зхавав лорда

• Вподобайка
Реакції: Sirius

Sirius

Балів: 10
Ще потрібно писати

гуд) мне ещё и в добавку решили карту заблочить под вечер , пидарский пб
Пб пидарастичный. Как и ощад. И всякие кредо. Есть же больки-меньки адекватычи.
Хотя вот пумб я как-то после Грузии стал пользоваться. Но месяца полтора назад я как-то внезапно ахуел, когда делаю очередной платёж и хуяк - А У ВАС ЛИМИТ ОТ НБУ. ЧИВО БЛЯТЬ?)))
Повідомлення об'єднано автоматично:

а сейчас что-то изучаешь?
Теоремы Нуклеона

Пб пидарастичный. Как и ощад. И всякие кредо. Есть же больки-меньки адекватычи.
Хотя вот пумб я как-то после Грузии стал пользоваться. Но месяца полтора назад я как-то внезапно ахуел, когда делаю очередной платёж и хуяк - А У ВАС ЛИМИТ ОТ НБУ. ЧИВО БЛЯТЬ?)))
а как тебе Вам заблоковано користування рахунком , з метою визначення походження коштІв... ПІЗДУЙТЕ В БАНК , хуесосы
слава богу бак заправил сегодня и скупился , как чухал шо шляпа будет

Курим пляшем и ̶е̶б̶а̶ш̶и̶м̶ топим

нюхаем

а как тебе Вам заблоковано користування рахунком , з метою визначення походження коштІв... ПІЗДУЙТЕ В БАНК , хуесосы
слава богу бак заправил сегодня и скупился , как чухал шо шляпа будет
Хуйня дырявая банковская - это понятно...шо ещё сказать..

совисти ваще нема

а сейчас что-то изучаешь?
інгіш. Ну як вивчаю записався на програмку де розмовляєш в тімз раз на тиждень годину на теми які тобі цікаво. І тобі задають що вчити на тиждень. Це волонтерська програма там 700 грн на рік воно вартує. Вже місяць як беру там участь то прикольно, ну точно не погано. Щось нове цікаве. Є трохи тривога перед заняттям але все круто проходить емоції позитивні. Ця двіжуха eingprogram називається.

• Вподобайка
Реакції: Zeno

Zeno

Балів: 10

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу