Noir Novelist
Гуру
В теории - да. Ещё В12 и викодином закиньсяМоже хто знає - якщо добавити магнійВ6 при прийомі мдма, то ейфорія посилиться ?
В теории - да. Ещё В12 и викодином закиньсяМоже хто знає - якщо добавити магнійВ6 при прийомі мдма, то ейфорія посилиться ?
Магній скоріше може понизити тривогу. Я при прийомі мефу пив іноді, але магній цитрат. Відчутно впливає.Може хто знає - якщо добавити магнійВ6 при прийомі мдма, то ейфорія посилиться ?
Ну привет. ЗалетайВсем привет залетаю в флудилку
Спасибо за гостеприимствоНу привет. Залетай
Рады видеть новых активных в Топке. Особенно не ноунеймов.Всем привет залетаю в флудилку
Есть вода донат мг она дорогая но там тупо этого магния настолько много что кристаллы не растворенные на дне. Буквально 1/10 бутылки выпить и уже дефицит закрыл плюс он природныйМагній скоріше може понизити тривогу. Я при прийомі мефу пив іноді, але магній цитрат. Відчутно впливає.
Бро немає питань, треба трохи знімати переізботочний потенціал...Та сьогодні якось тихо прям. Можемо завтра влаштувати.
Вообще на изиПотихоньку разгоняем
Это как мертвому припарка будет абсолютно не эффективно. Если ты хочешь чтоб была сильная эйфория при приеме мдма то купи 5-htp и пропей его курсом. Еще можно взять мемантин в аптеке тоже поможет. Можно вместе курс пропитьМоже хто знає - якщо добавити магнійВ6 при прийомі мдма, то ейфорія посилиться ?
Нехуже тебе повір)Ах ви наркомани
Надеюсь ты без извращений чисто соль перец лукПіду мʼясо замираную і посмажу на кострі
Ну с этим надо быть осторожным.купи 5-htp и пропей его курсом
Та приправа до курки трохи є то можна сипанути в крилаНадеюсь ты без извращений чисто соль перец лук
Приветствую !Всем привет залетаю в флудилку
Да тема годная. Его лучше курсом и перед употреблением мдма сутки не юзатьНу с этим надо быть осторожным.
Хотя я пил - эффект ощутим.
Главное не исполнять хуйни, аля утром вкинуть 5-хтп, а вечером эмки вьебать и так по кругу.
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.