I hate lies
Гуру
Та не гони давай від себе зробимо 15 минутка на 15ПОХУЙ ВАЛИМ13:16
15 минутка на 0₴

Та не гони давай від себе зробимо 15 минутка на 15ПОХУЙ ВАЛИМ13:16
15 минутка на 0₴
Ебать ты коварный. Предлагаешь скинуться на минутку, которую сам и заберёшь. Напомнил мне меня в молодостиТа не гони давай від себе зробимо 15 минутка на 15але без коефіцієнта?Підтримаємо Darkseid він завжди нас підтримує...
Шо это за хуйня в пользу бедных?!Та не гони давай від себе зробимо 15 минутка на 15але без коефіцієнта?Підтримаємо Darkseid він завжди нас підтримує...
Ну так всерівно є шанс виграти я пропоную всіх попередити наприклад поставити старт з 15:00Ебать ты коварный. Предлагаешь скинуться на минутку, которую сам и заберёшь. Напомнил мне меня в молодости
Я б не против, если б актив был. А так мы сидим три типа тут, и так гасимся...Та не гони давай від себе зробимо 15 минутка на 15але без коефіцієнта?Підтримаємо Darkseid він завжди нас підтримує...
Бедный ты походу раз Саппортом тут работаешь, дерьмантин вонючийШо это за хуйня в пользу бедных?!![]()
О, снова ты, мульти-пидор ахахахБедный ты походу раз Саппортом тут работаешь, дерьмантин вонючий
Та вы в туза гаситесь додики, или ты с одного аккаунта набиваешь актив типа нрхуя себе бизнесмен , иди воюй чмоЯ б не против, если б актив был. А так мы сидим три типа тут, и так гасимся...
Ты потерял игрушки, иди пособирай и спрятай их обратно в свой рваный тузБедный ты походу раз Саппортом тут работаешь, дерьмантин вонючий
Ну я думаю розгрузим тебе трохиШо это за хуйня в пользу бедных?!![]()
andrik1488 як ти на це дивишся?Ну так всерівно є шанс виграти я пропоную всіх попередити наприклад поставити старт з 15:00щоб всі були повідомленні і без претензій
![]()
Соси хуй долбоебТы потерял игрушки, иди пособирай и спрятай их обратно в свой рваный туз
Переглянути вкладення 92811
Ты гандон ебаный, говоришь мне идти воевать незная нахуй что я делал и чем занимаюсь. Идёшь на хуй, и то на большойТа вы в туза гаситесь додики, или ты с одного аккаунта набиваешь актив типа нрхуя себе бизнесмен , иди воюй чмо
Бро, у меня без шансов, у меня гостиє шанс виграти
Тобі простительно)))Бро, у меня без шансов, у меня гости
Та сьогодні якось тихо прям. Можемо завтра влаштувати.@andrik1488 як ти на це дивишся?
Ахахах какой ты смешной , клоун ебанный иди маме еще покажи скриншоты
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.