• ⬇️SHOPSTARSHOP⬇️ Клады 🔹 Отправки в день оплаты!📦 Качество 🔥 Контакты: @shopstarshop7
  • ❗️BAT24.VIP❗️▪️Опт: мини от 2г/крупный от 1кг▪️Готовые Клады24/7 / Почта▪️📢В поисках сотрудников! ✍️ Контакты: ЖМИ
  • ЧТО ТАКОЕ КОКАИН? КАКОВЫ ЭФФЕКТЫ? КАКОВА ТИПИЧНАЯ ДОЗА? КАК УПОТРЕБЛЯЕТСЯ? ПРОВЕРКА НА ЧИСТОТУ? ОТКРЫТЬ

В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

хз шо робити, звільняюся з роботи. Ще тиждень відробити і розщот. Бо 12к на місяць то не діло. А хочеться порішать машину, стать крепко на ноги. Боже поможи, ноги правильно веди:p

хз шо робити, звільняюся з роботи. Ще тиждень відробити і розщот. Бо 12к на місяць то не діло. А хочеться порішать машину, стать крепко на ноги. Боже поможи, ноги правильно веди:p
Библия кладмена в помощь

Купи соли на 12к и открывай шоп, мгагага

а ще я допиваю самогон півстака. Охуєнна штука. І нащо я в нагазин стільки грошів виніс на пиво коли вдома таке золото є

• Haha
Реакції: Zeno
всеодно помирать колись і це факт, а перед тим ще поживемо якось, може навіть краще ніж зараз бачиться

це тому що неділя) під час війни понеділок робочій ніби
так. У нас на роботі зараз вихідний дають тільки на Новий рік і Паску один день. І графік з 8 до 9. А раніше до війни був з 9 до 6 будні. з 9 до 3 субота. Неділя - вихідний. Ото жили колись люди. Це я про нову почту

• Вподобайка
Реакції: Zeno

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу