В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

БЛЯ А У МЕНЯ ДАЖЕ ВИДЯХА СТАЛКЕР 2 И ATOMIC HEART
НЕ ТЯНЕТ,
ХУЙ ХУЙ ХУЙ
Повідомлення об'єднано автоматично:

Щас дрочка выигрует перед дивчиной
Та ви заганяєтест дивитися як тіп з хуйом як у коня вставляє малишці яка його навіть не відчуває і імітує щось та це двлбаїбізм рілі... Набагато краще бути поруч з людиною яка тебе розуміє відчуває... Тоді ти стаєш справді щасливий і жоден наркотик це не замінить

Балдур гей вообще не мое, там бля кубыки кидать)
А рдр2 рил пипец нудно, тупо ползеш по снегу на лошади по 10 мин

Первую качал но удалил чето надо может еще раз попробовать
Ну тогда не знаю, больше ничего такого нету крутого как будто.

Хотя есть god of war и elder ring еще знаю.

Я пытаюсь, это очень сложно. Я нафиг ни кому не нужен с инвалидностью.
Бро, ти перебільшуєш, просто розумій ти потрібен Богу, Родині, І другій половині ви ще просто не зустрілися від долі не втечеш, а особливо ти потрібен своїй Державі!!!

Та ви заганяєтест дивитися як тіп з хуйом як у коня вставляє малишці яка його навіть не відчуває і імітує щось та це двлбаїбізм рілі... Набагато краще бути поруч з людиною яка тебе розуміє відчуває... Тоді ти стаєш справді щасливий і жоден наркотик це не замінить
Как успехи в поисках?

Бро, ти перебільшуєш, просто розумій ти потрібен Богу, Родині, І другій половині ви ще просто не зустрілися від долі не втечеш, а особливо ти потрібен своїй Державі!!!
Я ебал свою державу если что с такими приколами которые она делает. Вот а страну люблю.

ТОЛЬКО НЕ РЖАТЬ!

Nvidia GeForce gt630, 4gb. DDR3

Древняя я ебу
Я й такої не пам'ятаю, ну в мене теж слабенький ноут а на старому пк стояла радеон якась назва здається не то гладіатор не то церберус...

ТОЛЬКО НЕ РЖАТЬ!

Nvidia GeForce gt630, 4gb. DDR3

Древняя я ебу
Ну 4 гб звучит гордо) щас рх 470-580 8гб можно за 1к взять, потянет все если не наглеть)

А у тебя какая видюха?
1070

3в одному, без жартів ЦЕРБЕРУС, купляв але вона поїхала спати... По гарантії відмовилися ремонтувати. Ну короче втиг пройти обучалку і поганяти в кібер панк з корешом на машині)))на цьому експіріенс закінчився

Проц правда древний, ксеон аналог и7 4770

А ще мафію три на корветі поганяв першу місію. І в колл енд дюті пограв

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу