Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$
3в одному, без жартів ЦЕРБЕРУС, купляв але вона поїхала спати... По гарантії відмовилися ремонтувати. Ну короче втиг пройти обучалку і поганяти в кібер панк з корешом на машині)))на цьому експіріенс закінчився
580 потужна кс го тягне норм дота 2, - що ще треба для щастя?
Повідомлення об'єднано автоматично:
Rogash , ти де пропав. Бро не ображайся та всі ми дрочуни по трошки, але чесно забудь про комплекси це має бути твоєю гордістю, та одним великим плюсом!!!
Головне знай якщо в тебе є недоліки, це означає що ти вже живий помиляєшся і ростеш. Всі люди мають недоліки і живуть з цим далі. Головне не заганяюся ми тут, поруч.
Так 4 хоча в мене чи то 2 ГБ було чи шо... Типу тоже норм ще далекого 2013 року здається 480 ну типу мені подарували... А так зараз би зібрав якийсь бюджетний комп були би гроші. Суто для роботи, бо ігри пізда виснажують відюху
@Rogash , ти де пропав. Бро не ображайся та всі ми дрочуни по трошки, але чесно забудь про комплекси це має бути твоєю гордістю, та одним великим плюсом!!!
Та я немного фильм смотрю. Такая параша конечно. Так короче, вы меня немного не так поняли. Я ловлю запайки на дрочку под мефом и амфом и могу пытаться это сделать по 12 часов без какого то толку.
А так в обычной жизни я не так часто этим занимаюсь.
Та я немного фильм смотрю. Такая параша конечно. Так короче, вы меня немного не так поняли. Я ловлю запайки на дрочку под мефом и амфом и могу пытаться это сделать по 12 часов без какого то толку.
А так в обычной жизни я не так часто этим занимаюсь.
Головне знай якщо в тебе є недоліки, це означає що ти вже живий помиляєшся і ростеш. Всі люди мають недоліки і живуть з цим далі. Головне не заганяюся ми тут, поруч.
Так 4 хоча в мене чи то 2 ГБ було чи шо... Типу тоже норм ще далекого 2013 року здається 480 ну типу мені подарували... А так зараз би зібрав якийсь бюджетний комп були би гроші. Суто для роботи, бо ігри пізда виснажують відюху
Я короче капец офигеваю с того что здесь на таком форуме можно встретить такого доброго и позитивного человека как ты. Я в шоке если честно. Спасибо конечно за добрые слова. Жаль я тебя раньше не видел. Ты прям такие слова пишешь что я удивляюсь очень.
580 потужна кс го тягне норм дота 2, - що ще треба для щастя?
Rogash , ти де пропав. Бро не ображайся та всі ми дрочуни по трошки, але чесно забудь про комплекси це має бути твоєю гордістю, та одним великим плюсом!!!
Я короче капец офигеваю с того что здесь на таком форуме можно встретить такого доброго и позитивного человека как ты. Я в шоке если честно. Спасибо конечно за добрые слова. Жаль я тебя раньше не видел. Ты прям такие слова пишешь что я удивляюсь очень.
Я первые две прошел. По 2 раза. В третью начал дошел до момента где у тебя нет оружия и надо как то пробраться мимо кучи челов и просто застрял и не понимал что мне нужно делать. И короче забил и удалил игру. Не додумался посмотреть видео в ютубе прохождение, может я где то завтыкал.
А вообще томб рейдер реально топ игра, мне очень понравилась.