• ⬇️SHOPSTARSHOP⬇️ Клады 🔹 Отправки в день оплаты!📦 Качество 🔥 Контакты: @shopstarshop7
  • ❗️BAT24.VIP❗️▪️Опт: мини от 2г/крупный от 1кг▪️Готовые Клады24/7 / Почта▪️📢В поисках сотрудников! ✍️ Контакты: ЖМИ
  • ЧТО ТАКОЕ КОКАИН? КАКОВЫ ЭФФЕКТЫ? КАКОВА ТИПИЧНАЯ ДОЗА? КАК УПОТРЕБЛЯЕТСЯ? ПРОВЕРКА НА ЧИСТОТУ? ОТКРЫТЬ

В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

ТОЛЬКО НЕ РЖАТЬ!

Nvidia GeForce gt630, 4gb. DDR3

Древняя я ебу
Я й такої не пам'ятаю, ну в мене теж слабенький ноут а на старому пк стояла радеон якась назва здається не то гладіатор не то церберус...

ТОЛЬКО НЕ РЖАТЬ!

Nvidia GeForce gt630, 4gb. DDR3

Древняя я ебу
Ну 4 гб звучит гордо) щас рх 470-580 8гб можно за 1к взять, потянет все если не наглеть)
Повідомлення об'єднано автоматично:

А у тебя какая видюха?
1070

3в одному, без жартів ЦЕРБЕРУС, купляв але вона поїхала спати... По гарантії відмовилися ремонтувати. Ну короче втиг пройти обучалку і поганяти в кібер панк з корешом на машині)))на цьому експіріенс закінчився

Проц правда древний, ксеон аналог и7 4770

А ще мафію три на корветі поганяв першу місію. І в колл енд дюті пограв

Ну 4 гб звучит гордо) щас рх 470-580 8гб можно за 1к взять, потянет все если не наглеть)
580 потужна кс го тягне норм дота 2, - що ще треба для щастя?

Rogash , ти де пропав. Бро не ображайся та всі ми дрочуни по трошки, але чесно забудь про комплекси це має бути твоєю гордістю, та одним великим плюсом!!!

Головне знай якщо в тебе є недоліки, це означає що ти вже живий помиляєшся і ростеш. Всі люди мають недоліки і живуть з цим далі. Головне не заганяюся ми тут, поруч.

Согл, была но 4гб, купил за 2к, продал за 6 на втором майнинг буме, но 4гб уже мало, а 8 точно все запустит
Так 4 хоча в мене чи то 2 ГБ було чи шо... Типу тоже норм ще далекого 2013 року здається 480 ну типу мені подарували... А так зараз би зібрав якийсь бюджетний комп були би гроші. Суто для роботи, бо ігри пізда виснажують відюху

@Rogash , ти де пропав. Бро не ображайся та всі ми дрочуни по трошки, але чесно забудь про комплекси це має бути твоєю гордістю, та одним великим плюсом!!!
Та я немного фильм смотрю. Такая параша конечно. Так короче, вы меня немного не так поняли. Я ловлю запайки на дрочку под мефом и амфом и могу пытаться это сделать по 12 часов без какого то толку.

А так в обычной жизни я не так часто этим занимаюсь.

Та я немного фильм смотрю. Такая параша конечно. Так короче, вы меня немного не так поняли. Я ловлю запайки на дрочку под мефом и амфом и могу пытаться это сделать по 12 часов без какого то толку.

Ну бро, зато єбать підкачаєшся короче в ліжку такий ураган зробиш, тільки не загравайся;)

Я думаю всі не так часто займаються, це ж не сенс життя, розумієш, тим паче це блять не так легко я чесно скажу;)

Головне знай якщо в тебе є недоліки, це означає що ти вже живий помиляєшся і ростеш. Всі люди мають недоліки і живуть з цим далі. Головне не заганяюся ми тут, поруч.

Так 4 хоча в мене чи то 2 ГБ було чи шо... Типу тоже норм ще далекого 2013 року здається 480 ну типу мені подарували... А так зараз би зібрав якийсь бюджетний комп були би гроші. Суто для роботи, бо ігри пізда виснажують відюху
Я короче капец офигеваю с того что здесь на таком форуме можно встретить такого доброго и позитивного человека как ты. Я в шоке если честно. Спасибо конечно за добрые слова. Жаль я тебя раньше не видел. Ты прям такие слова пишешь что я удивляюсь очень.

580 потужна кс го тягне норм дота 2, - що ще треба для щастя?

Rogash , ти де пропав. Бро не ображайся та всі ми дрочуни по трошки, але чесно забудь про комплекси це має бути твоєю гордістю, та одним великим плюсом!!!
Не совсем понял что может быть моим плюсом)

А шо томб райдер хтось грав да? Збирали артефакти типу всякі по картах, я піздец на цьому щациклений був лцтав короче нагороди в стімі

Я короче капец офигеваю с того что здесь на таком форуме можно встретить такого доброго и позитивного человека как ты. Я в шоке если честно. Спасибо конечно за добрые слова. Жаль я тебя раньше не видел. Ты прям такие слова пишешь что я удивляюсь очень.

Не совсем понял что может быть моим плюсом)
Ти українець, це вже великий дарунок Бога. А далі сам доплюсуй)

Я не такий хороший як здається просто ховаюсь бо боюся себе

А шо томб райдер хтось грав да? Збирали артефакти типу всякі по картах, я піздец на цьому щациклений був лцтав короче нагороди в стімі
Я первые две прошел. По 2 раза. В третью начал дошел до момента где у тебя нет оружия и надо как то пробраться мимо кучи челов и просто застрял и не понимал что мне нужно делать. И короче забил и удалил игру. Не додумался посмотреть видео в ютубе прохождение, может я где то завтыкал.

А вообще томб рейдер реально топ игра, мне очень понравилась.

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу