В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

От чого порожніх багато, у вас свій клан під назвою НП , то розкажи,як вас інструктують по поводу таких , речей, прокунсультуй братсво в яке тебе прицняли....Я реально бро розкажи що вас та вчать
Повідомлення об'єднано автоматично:

Бро на даний час, претензії лише в тебе ...
Я за весь час що там ніразу пав в посиках не знаходив. Але деколи на відділенні шмалюкою сильно пахне, я цей запах на ізі розпізнаю). Ну розкажу тобі одну тру історію.
В 22 році один тіп під запоріжжям стояв біля забору з кєнтом. А він з дніпрян і коли з за забору спитали "А кто єто тааам?"
Він сказав а хто єбать спрашує?
У відповідь почув "Втарая армія ленеер"
Так він через забор підорів і поклав йому трохи ногі посікло. Я на контактах був з 93 тож хлопцю приколясів віправив. А на пошті спиздили посилку сказали шо отримав. Він мене набрав з'ясували шо хуйня. Він закрив відділеня і начав їх тупо там пиздить. Убивав він їх з ентузіазмом і приїхала поліція. Він сказав шо я єбать тут воюю а ці мразоти украли драп. Ну поліція з ним почала їх пиздить. Найшовся і драп і посилка і всьо.
Хуцлуша з почти просто конфеток хотіло тому і вкрало

Та я раніше цей нік вибрав собі. Але пох. Придумаю новий нік собі, не страшно

Я за весь час що там ніразу пав в посиках не знаходив. Але деколи на відділенні шмалюкою сильно пахне, я цей запах на ізі розпізнаю). Ну розкажу тобі одну тру історію.
В 22 році один тіп під запоріжжям стояв біля забору з кєнтом. А він з дніпрян і коли з за забору спитали "А кто єто тааам?"
Він сказав а хто єбать спрашує?
У відповідь почув "Втарая армія ленеер"
Так він через забор підорів і поклав йому трохи ногі посікло. Я на контактах був з 93 тож хлопцю приколясів віправив. А на пошті спиздили посилку сказали шо отримав. Він мене набрав з'ясували шо хуйня. Він закрив відділеня і начав їх тупо там пиздить. Убивав він їх з ентузіазмом і приїхала поліція. Він сказав шо я єбать тут воюю а ці мразоти украли драп. Ну поліція з ним почала їх пиздить. Найшовся і драп і посилка і всьо.
Хуцлуша з почти просто конфеток хотіло тому і вкрало

Та я раніше цей нік вибрав собі. Але пох. Придумаю новий нік собі, не страшно
Бро розкажи що вам кажуть на ваших інструктажах про наркоту

попедримся

Бро розкажи що вам кажуть на ваших інструктажах про наркоту
в нас просто є розпорядження що не можна приймати на відправку аклоголь, нарктотики та зброю в Донецьку та Луганську область. А так більше ніяких інструктажів не було)

Шо вы вечер хату часик в радость господа арестанты и порядочный люд

приймати на відправку аклоголь, нарктотики та зброю в Донецьку та Луганську область.
А в другие области зелёная дорога?

Бро як ти з'їздив по справї
Никак, заснул, завтра поеду

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу