• ⬇️SHOPSTARSHOP⬇️ Клады 🔹 Отправки в день оплаты!📦 Качество 🔥 Контакты: @shopstarshop7
  • ❗️BAT24.VIP❗️▪️Опт: мини от 2г/крупный от 1кг▪️Готовые Клады24/7 / Почта▪️📢В поисках сотрудников! ✍️ Контакты: ЖМИ
  • ЧТО ТАКОЕ КОКАИН? КАКОВЫ ЭФФЕКТЫ? КАКОВА ТИПИЧНАЯ ДОЗА? КАК УПОТРЕБЛЯЕТСЯ? ПРОВЕРКА НА ЧИСТОТУ? ОТКРЫТЬ

В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

особливо в кімнаті та в голові
Мені здається в тебе є проблеми на психологічному рівні, ти не п'є ніяких відхилень паталогій, чи то алкашка і на курка тебе робить таким ніяким

Мені здається в тебе є проблеми на психологічному рівні, ти не п'є ніяких відхилень паталогій, чи то алкашка і на курка тебе робить таким ніяким
А для мене людина хороша, просто треба трішки текст менше давати, але це нормально, нічого поганого в цьому не бачу

На курка на гуска та на качка🦆

Вы шо бедной мышонко-девочке хотите туза рэпануть?

Чі він не придумає з чого буліка зробити несмішіть

та може всяке бути. Як війна почалася живу в тривозі постійно. Ну і гриби та марки також свій слід могли лишити)

Мене від самого себе тошнить фу

Может это братья один меньший второй старший. Тут же семейный подряд процветает

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу