• ⬇️SHOPSTARSHOP⬇️ Клады 🔹 Отправки в день оплаты!📦 Качество 🔥 Контакты: @shopstarshop7
  • ❗️BAT24.VIP❗️▪️Опт: мини от 2г/крупный от 1кг▪️Готовые Клады24/7 / Почта▪️📢В поисках сотрудников! ✍️ Контакты: ЖМИ
  • ЧТО ТАКОЕ КОКАИН? КАКОВЫ ЭФФЕКТЫ? КАКОВА ТИПИЧНАЯ ДОЗА? КАК УПОТРЕБЛЯЕТСЯ? ПРОВЕРКА НА ЧИСТОТУ? ОТКРЫТЬ

В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

к-л-а-с-т-ь

Я тоже работал на новой почте, выдавал "посылочки" это збс когда у тебя кент на на робыть, но много нюансов
О, колега. Та в мене відділення одне на все містечко. Приїжджає 9 клєток, стільки ж боксів і 10 тон вантажного. І на відправку так само. Ну ти шариш. Ну бувають дні лайтові але то рідко. Оце вже рік роблю але ще місяць і хвате бо мене на довго скоро не хвате. Що я люблю так це на касі треба стояти не палитись що ти в хламіну укурений, особливо коли красні приходить по посилку а в тебе очей нема. Але я чув що на нп багато хто любить хапати. Бо туди йде всякий такий контингент який не може знайти собі нурмальну роботу

О, колега. Та в мене відділення одне на все містечко. Приїжджає 9 клєток, стільки ж боксів і 10 тон вантажного. І на відправку так само. Ну ти шариш. Ну бувають дні лайтові але то рідко. Оце вже рік роблю але ще місяць і хвате бо мене на довго скоро не хвате. Що я люблю так це на касі треба стояти не палитись що ти в хламіну укурений, особливо коли красні приходить по посилку а в тебе очей нема. Але я чув що на нп багато хто любить лунати. Бо туди йде всякий такий контингент який не може знайти собі нурмальну роботу
А что для тебя нормальная работа? Готов ради нормальной работы перестать употреблять пав?

О, колега. Та в мене відділення одне на все містечко. Приїжджає 9 клєток, стільки ж боксів і 10 тон вантажного. І на відправку так само. Ну ти шариш. Ну бувають дні лайтові але то рідко. Оце вже рік роблю але ще місяць і хвате бо мене на довго скоро не хвате. Що я люблю так це на касі треба стояти не палитись що ти в хламіну укурений, особливо коли красні приходить по посилку а в тебе очей нема. Але я чув що на нп багато хто любить хапати. Бо туди йде всякий такий контингент який не може знайти собі нурмальну роботу
Мусорская почта
Повідомлення об'єднано автоматично:

А что для тебя нормальная работа? Готов ради нормальной работы перестать употреблять пав?
Это уже интересно

видаю ваші посилки з норкотиками на відділенні нп.
От чого порожніх багато, у вас свій клан під назвою НП , то розкажи,як вас інструктують по поводу таких , речей, прокунсультуй братсво в яке тебе прицняли....Я реально бро розкажи що вас та вчать

я в целом говорю что пошли разговоры братву тянуть за базар вывозить и тд я сразу говорю я тут сраться не буду
есть у кого то претензии готов обсудить их лично.. моя совесть на этом форуме чиста
Бро на даний час, претензії лише в тебе ...

Нормальна робота там де нормальна зарплата. Баксів 800 хочаб. Для України було б прям добре. Можна на щось собі розраховувати. Ну пав готовий готовий перестати на довгий період заради норм роботи, навчатися теж готовий. Я і так можу місяць тверезий ходити то для мене не проблема. Але ж потім після тяжкої запари хочеться полікувати душу крепким пивом і баночкою….

Нормальна робота там де нормальна зарплата. Баксів 800 хочаб. Для України було б прям добре. Можна на щось собі розраховувати. Ну пав готовий готовий перестати на довгий період заради норм роботи, навчатися теж готовий. Я і так можу місяць тверезий ходити то для мене не проблема. Але ж потім після тяжкої запари хочеться полікувати душу крепким пивом і баночкою….
Вот видишь ты можешь поставить себе цель) самостоятельно. Осталось только начать делать)

претензії лише в тебе ...
Отвали

Шо тут праіскодіт?!?

От чого порожніх багато, у вас свій клан під назвою НП , то розкажи,як вас інструктують по поводу таких , речей, прокунсультуй братсво в яке тебе прицняли....Я реально бро розкажи що вас та вчать

Бро на даний час, претензії лише в тебе ...
Я за весь час що там ніразу пав в посиках не знаходив. Але деколи на відділенні шмалюкою сильно пахне, я цей запах на ізі розпізнаю). Ну розкажу тобі одну тру історію.
В 22 році один тіп під запоріжжям стояв біля забору з кєнтом. А він з дніпрян і коли з за забору спитали "А кто єто тааам?"
Він сказав а хто єбать спрашує?
У відповідь почув "Втарая армія ленеер"
Так він через забор підорів і поклав йому трохи ногі посікло. Я на контактах був з 93 тож хлопцю приколясів віправив. А на пошті спиздили посилку сказали шо отримав. Він мене набрав з'ясували шо хуйня. Він закрив відділеня і начав їх тупо там пиздить. Убивав він їх з ентузіазмом і приїхала поліція. Він сказав шо я єбать тут воюю а ці мразоти украли драп. Ну поліція з ним почала їх пиздить. Найшовся і драп і посилка і всьо.
Хуцлуша з почти просто конфеток хотіло тому і вкрало

Та я раніше цей нік вибрав собі. Але пох. Придумаю новий нік собі, не страшно

Я за весь час що там ніразу пав в посиках не знаходив. Але деколи на відділенні шмалюкою сильно пахне, я цей запах на ізі розпізнаю). Ну розкажу тобі одну тру історію.
В 22 році один тіп під запоріжжям стояв біля забору з кєнтом. А він з дніпрян і коли з за забору спитали "А кто єто тааам?"
Він сказав а хто єбать спрашує?
У відповідь почув "Втарая армія ленеер"
Так він через забор підорів і поклав йому трохи ногі посікло. Я на контактах був з 93 тож хлопцю приколясів віправив. А на пошті спиздили посилку сказали шо отримав. Він мене набрав з'ясували шо хуйня. Він закрив відділеня і начав їх тупо там пиздить. Убивав він їх з ентузіазмом і приїхала поліція. Він сказав шо я єбать тут воюю а ці мразоти украли драп. Ну поліція з ним почала їх пиздить. Найшовся і драп і посилка і всьо.
Хуцлуша з почти просто конфеток хотіло тому і вкрало

Та я раніше цей нік вибрав собі. Але пох. Придумаю новий нік собі, не страшно
Бро розкажи що вам кажуть на ваших інструктажах про наркоту

попедримся

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу