Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$
При мне не было и не будет побед с точками, символами и прочей хуйней! Но, как обойти "да, согласен" и "нет, не думаю" из буфера обмена, я не вижу как, равно как и картинки с гифками, с которыми победы засчитывались
Для чого мені напрягатися я дипломатична натура, здоров'я дозволяє , але для чого якщо можна поговорити і вияснити все, мордобой для слабаків пам'ятай це, бити потрібно тоді коли перед тобою бидло тупе, яке тягне руки бо ума немає, а коли Человек розумний і має силу він вирішує все словами )))
Ти веселий, походу спортік, який психотропами балується, і тобі років так до 25 можливо я помиляюся, повадки молодого парня, Я ДЕ Я ТОЬІ ПОГРОЖУВАВ ЗРОБИ СКРІН І СКІНЬ ЩОБ ВСІ БАЧИЛИ!!!!
Ти веселий, походу спортік, який психотропами балується, і тобі років так до 25 можливо я помиляюся, повадки молодого парня, Я ДЕ Я ТОЬІ ПОГРОЖУВАВ ЗРОБИ СКРІН І СКІНЬ ЩОБ ВСІ БАЧИЛИ!!!!
я в целом говорю что пошли разговоры братву тянуть за базар вывозить и тд я сразу говорю я тут сраться не буду
есть у кого то претензии готов обсудить их лично.. моя совесть на этом форуме чиста
я в целом говорю что пошли разговоры братву тянуть за базар вывозить и тд я сразу говорю я тут сраться не буду
есть у кого то претензии готов обсудить их лично.. моя совесть на этом форуме чиста
Та просто аклкоголь, тутін та шміль треба а не вживати а продавати. Тоді все заєбок буде. Бля хуйова жити в смт в магазах пивко дорожче ніж в місті великому і знижок не буває
Та просто аклкоголь, тутін та шміль треба а не вживати а продавати. Тоді все заєбок буде. Бля хуйова жити в смт в магазах пивко дорожче ніж в місті великому і знижок не буває