• ❗️BAT24.VIP❗️▪️Опт: мини от 2г/крупный от 1кг▪️Готовые Клады24/7 / Почта▪️📢В поисках сотрудников! ✍️ Контакты: ЖМИ
  • ЧТО ТАКОЕ КОКАИН? КАКОВЫ ЭФФЕКТЫ? КАКОВА ТИПИЧНАЯ ДОЗА? КАК УПОТРЕБЛЯЕТСЯ? ПРОВЕРКА НА ЧИСТОТУ? ОТКРЫТЬ

В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

Ахахахахахх 0.33, пхахавхав
Ну я можу і 2 грами але марафон штука проста, але має свої підводні камні
Повідомлення об'єднано автоматично:

Найбільше 7~ грамів але я попав у психушку. Типу не вивіз

Ну я можу і 2 грами але марафон штука проста, але має свої підводні камні

Найбільше 7~ грамів але я попав у психушку. Типу не вивіз
Не я больше 3-4 не везу за марафон

4 грама мефедрону мокрого, 3-4 дизайнерського альфа пап, всі рази у психушку, тупо не вивозив треба було нагляд бо міг себе чікнути, чи когось не дай Боже, Боже упаси🫦

Не я больше 3-4 не везу за марафон
Старість така штука це 7 грамів у 16-17 років було. Ми хавали нбом ипу еліенс по 4-5 марок за раз нас тупо не прало з браза...

😜

4 грама мефедрону мокрого, 3-4 дизайнерського альфа пап, всі рази у психушку, тупо не вивозив треба було нагляд бо міг себе чікнути, чи когось не дай Боже, Боже упаси🫦

Старість така штука це 7 грамів у 16-17 років було. Ми хавали ньому типу еліенс по 4-5 марок за раз нас тупо не прало з браза...
Ебать вы динозавры...

Ми тапочки жорсткі👺

Без тормозів, краще не зв'язуватися

Старість така штука це 7 грамів у 16-17 років було. Ми хавали нбом ипу еліенс по 4-5 марок за раз нас тупо не прало з браза...
Ааах он оно чё Пихалыч

Чем раньше начал употреблять тем хуже

томас паховик ой оптовик

Пиздячим

На музикальном центре

На подрывной педре

На могучей ноздре залетаем в пакет

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу