• ЧТО ТАКОЕ КОКАИН? КАКОВЫ ЭФФЕКТЫ? КАКОВА ТИПИЧНАЯ ДОЗА? КАК УПОТРЕБЛЯЕТСЯ? ПРОВЕРКА НА ЧИСТОТУ? ОТКРЫТЬ

В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

Слушай черт заднеприводный, ты можешь тут хоть мемуары писать и самому себе подыгрывать, мне твой пиздёжь тут до пизды . Можешь кукарекать сколько влезет. Мне хватает что ты признал что ты чёрт галимый. Так что ещё раз повторяю если тебе с первого раза не дошло.
Нахуй сьебался с моего поля зрения.
я просто не розумію для чого ти мене ображаєш, я ж просто проти того щоб русню називали свинособаками і так я не ливлюсь новини бо там лютий пізьдьож, це все а ти мене почав попускати, ну і як його друзі скажіть це адекватна поведінка бонда чи він у нас повинен бути джентельменом, чи ця українська версія бонда 00.7л? Тоді я притензій більше немаю

:troll-(25):

всьо, слава Богу, Беркжи себе. І рекомендую, якщо ти хочеш називати себе Українцем, відвідай Прикарпаття та порозмовляй російською мовою. Наступного Дня одразу почнеш вчити Українську. Але Савчина цього покера не вчи він додік краще знайди літературу до 2005 після одна діч.. а ще краще радянські словники, але випущені в україні, і за 3 місяці ми тебе не впізнаємо, щей можливо відростиш собі чуба, тоді я навіть тобі ручку потисну:)Нехай щастить!
Ти блять дибілоїд, в мене є знайомі що в Прикарпатті, що в Закарпатті, і був я в там і там . Говорив що Українською що російською і мені ні разу ніхто не зробив зауваження.
Це тільки такі як ти ,,Когути" можуть людям щось про мову казати. Рагулі блять безмозглі.

Це вже серйозно, але нормально

Ти блять дибілоїд, в мене є знайомі що в Прикарпатті, що в Закарпатті, і був я в там і там . Говорив що Українською що російською і мені ні разу ніхто не зробив зауваження.
Це тільки такі як ти ,,Когути" можуть людям щось про мову казати. Рагулі блять безмозглі.
ну так мова має багато значення, і влада дозволила також на зауонодавчому рівні висловоювати дцмку російською, та скажц тобі більше я теж знаю російську трішки каряво говоря але все ок. короче я не в праві компостцвати тобі мозги, але на кінець скажц тобі одне, твій нік не відповідає дійсності. що ти хочеш сказати своїм нікнеймом хз, але спрдіваюся що ти справді лжентельмен агент і просто душка. головне Поважай співрозмовника, та не стартуй.

А я знаю те, що не знаєте ви і що

Вы несете негатив в Секту, за это вам наказание - я пропаду еще на месяц!

еще одна желтая и удаляем с топки
ну чесно, ви мені послугу робите, тут все по домовленості ви тупо рдин одному лижите сраку, а нових людей тупо пригноблюєте, та не вважаєте їх думку корисною. скажу ше раз ви мені зробите послугу.

То ж фактично факт, але не точно

Фактично сьогодні день сміху

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу