Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$
вася яущо ти собі гцоу накрутив бо у тебе всі тут кенти і срауц лижуть, не думай, що я буду як вони.
а те шо я отримав чайку, скажу вам так панове, я не далбайоб щоб купляти за свої гроші товар і рекламувати магазин він мені Що за це платить? Що це за діч? якщо хочите якісний тріп репорт, я б сказав, унікальний, то давайте мені халявний стафф, я за свої гроші рекламувати магазин не стану. А якийсь Пітушок, напевно Ти, на крису здав мене, при чому я не чайкував, А Ввічливо Запропонував Свою Послугу.
бля так найди собі якусь бабу, внатурі ти мені вже хату купив сука башляєш за мінєт по 100$ нахуй вже міг за ці гроші вирізати собі ребра і сосати сам. бро не зайобуй хочеш агресувати йди грушу попизди, немає груші, дерево розпиздуй, немає дерева — головою в бетонну стіну, дай Боже допоможе. а меге не виводь нахуй. чушка.